Alkollü sürücü, frene basmayı unuttu

Alkollü bir şahıs, Beylikdüzü’nde ortalığı birbirine kattı. Tam da caddelerin kesiştiği noktada frene basmayı unutan sürücü, iki araca çarparak ancak durabildi. Kazada şans eseri can kaybı yaşanmadı ancak iki kişi yaralandı. O anlar, güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı.

YAŞAM 16.05.2022, 12:45 17.05.2022, 08:52
Alkollü sürücü, frene basmayı unuttu

Geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul’un Beylikdüzü semtine bağlı Kavaklı batı Trakya Bulvarı üzerinde yaşanan olayda bir sürücü frene basmayınca ortalık birbirine girdi. 34 SR 447 plakalı aracın sürücüsü olan S.İ., Ayazma Caddesi ile Batı Trakya Bulvarı’nın kesiştiği noktaya geldiğinde frene basmadı. Alkollü olduğu belirtilen S.İ. önce O.A. kontrolünde olan 34 CC 591 plakalı araca sonrasında da R.M. kontrolünde olan 06 ADE 833 plakalı araca çarptı. 



Araçlar kullanılamaz hale geldi

Kazanın şiddetiyle birlikte araçlar kullanılamaz hale geldi. Öte yandan can kaybı yaşanmaması büyük şans olarak nitelendirildi. R.M.’nin aracında bulunan bir kişi ile O.A. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda acil sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralıların ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Alkolmetreyi üfleyen S.İ.’nin alkollü olduğu kayıtlara geçirilerek karakola götürüldü. 





Yorumlar (0)