Afyon Emniyet Müdürlüğü: Ceza yeme, keşkek ye!

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları trafik suçlarından caydırmak için "Ceza yeme, keşkek ye!" paylaşımında bulundu. 

YAŞAM 05.12.2020, 12:50 06.12.2020, 14:32
Afyon Emniyet Müdürlüğü: Ceza yeme, keşkek ye!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları trafik suçlarından caydırmak amacıyla Twitter hesabından ilginç bir paylaşımda bulunmuştu. Paylaşımda, "Ceza yeme, hamsi ye!" denilmişti.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, söz konusu paylaşıma destek verdi. Vatandaşlara trafik cezası yememeleri için çağrıda bulunan Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, "gastronomi şehri" olarak meşhur yiyeceklerini sıraladı.

Paylaşımda, vatandaşların trafik cezası yerine "bol tereyağlı keşkek", "Afyon kebabı", "Afyon sucuğu" ve "kaymaklı ekmek kadayıfı" yemeleri istendi. 

Söz konusu paylaşım, Twitter kullanıcıları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, paylaşımında, en az trafik cezasının 108 lira olduğuna yer vermişti. Vatandaşlara trafik cezası yememeleri için çağrı yapan Trabzon Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların trafik cezası yerine "iki kilo hamsi, limon, hamsi, helva ve Vakfıkebir ekmeği" yemeleri istemişti.  

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü vatandaşların trafik cezası yerine "Nevşehir tava, Nevşehir pidesi, kuru soğan, çiğleme ve bir kilo kabak çekirdeği" yemelerini istemişti.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ise vatandaşların trafik cezası yerine "kabak çorbası, ıslama köfte ve kaymaklı kabak tatlısı" yemelerini istemişti.

Yorumlar (0)