Ünlü çiftten "Ayrılmadık" paylaşımı!

Kaan Yıldırım, Hadise ile ayrıldığına dair iddialara ateş başında çekildikleri bir fotoğraf ile yanıt verdi. 

MAGAZİN 05.12.2020, 13:20 06.12.2020, 17:12
Ünlü çiftten "Ayrılmadık" paylaşımı!

Bir süredir birlikte olan Kaan Yıldırım ile Hadise'nin ayrıldığına dair birtakım iddialar ortaya atılmıştı. 

Hadise'nin yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığı, bunun üzerine Kaan Yıldırım'ın evinden ayrıldığı ileri sürülmüştü. Ünlü çiftin bu dönemde ayrılmaya karar verdikleri iddia edilmişti.

Kaan Yıldırım, ayrılık iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda karşılık verdi. 

Ateş başında fotoğraf...

Instagram hesabı üzerinden Hadise ile çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Kaan Yıldırım, söz konusu iddialara güçlü bir şekilde yanıt vermiş oldu.

Kaan Yıldırım ile Hadise'nin ateş başında birbirlerine aşkla baktıkları fark edildi. 

Hadise'nin de Instagram hesabı üzerinden Kaan Yıldırım'ın "Benek" isimli köpeğini paylaştığı görüldü. Ünlü şarkıcı, söz konusu paylaşımında "Karantina buddy" ifadesini kullandı. 

Kaan Yıldırım ile Hadise arasındaki ilişki, "Benek" sayesinde fark edilmişti. Hadise'nin sosyal medya hesabında "Benek" ile fotoğraflarını paylaşması, sürpriz birlikteliği ortaya çıkarmıştı. 

Yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığı ileri sürülen Hadise'nin hastalığını hafif bir şekilde geçirdiği ve sağlıklı besinler tükettiği öğrenilmişti. Ünlü şarkıcının, kendisini İstinyePark Residence'da bulunan evinde izolasyon altında tuttuğu belirtilmişti. Hadise'nin dizi ve film seyrederek, kitap okuyarak vakit geçirdiği ifade edilmişti.

Yorumlar (0)