Adana’da komşusunun evini yakan kadın kendini de yakmak isterken yakalandı!

Adana’nın Seyhan ilçesinde komşunun evini yakan bir kadın daha sonra kendini de yakmak istedi. Evin kapısını kırarak içeriye giren özel harekat polislerinin müdahalesi ile kadın etkisiz duruma getirildi ve gözaltına alındı.

YAŞAM 08.07.2022, 14:52 12.07.2022, 08:56
Adana’da komşusunun evini yakan kadın kendini de yakmak isterken yakalandı!

Olay, Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı olan Yenibey Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre Meryem B. (39) isimli kadın, karşı komşusu ve aynı zamanda da kız kardeşinin kiracısı olan Emine Ş. (26) ile elektrik faturasının ödenmesi konusunda tartıştı.

Yangın kontrol altına alındı

Tartışmanın büyümesi üzerine Meryem B., tutuşturucu özelliği olan bir jel ile Emine Ş.’nin yaşadığı evi ateşe verdi ve ardından kendi evine kaçtı. Kiracı Emine Ş.’nin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına aldı.

Kapıyı kilitleyip kendisini yakmaya çalıştı

Polis ekiplerinin olay yerine geldiğini fark eden Meryem B. evinin kapısı kilitledikten sonra kendisini de yakacağını söyledi. Polis ekipleri kadını ikna etmeye çalışsa da olumlu sonuç almadılar. Bu sırada evin damına çıkan Meryem B. oradan komşularına hakaret etmeye başladı. Polis ekipleri kadını ikna edemeyince çevrede güvenlik önemleri aldı ve evin kapısını koçbaşı ile kırarak içeri girdi.

Kadın gözaltına alındı

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Meryem B. daha sonra sorgulanmak üzere ekipler tarafından emniyet merkezine götürüldü.

Yorumlar (0)