Ebru Şahin ve Cedi Osman dünya evine girdi

Geçtiğimiz günlerde Kuzey Makedonya’da nikahları kıyılan Ebru Şahin ve Cedi Osman İzmir Çeşme'de düğün yaptı. Ünlü çiftin nikahını ise Acun Ilıcalı kıydı.

MAGAZİN 08.07.2022, 15:22 12.07.2022, 08:57
Ebru Şahin ve Cedi Osman dünya evine girdi

2 senedir aşk yaşayan ünlü oyuncu Ebru Şahin, NBA takımlarından Cleveland Cavaliers’ın formasını giyen basketbolcu Cedi Osman ile geçen hafta Kuzey Makedonya'da yaşamını birleştirmişti. Çiftin aileleri arasında kıyılan nikahlarından sonra dün de Çeşme’de düğün törenleri yapıldı. Düğününe ilgi oldukça büyüktü.

Gelin çok heyecanlıydı

Düğün öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Ebru Şahin, "Kuzey Makedonya'da aile arasında bir nikah yapmıştık. Burada ise arkadaşlarımızla birlikte eğlenmek istiyoruz. Ben çok heyecanlıyım, o yüzden çok da bir şey söyleyemiyorum." ifadelerini kullandı.

"Ebru’yu gelinlikle görünce bayıldım"

Ünlü basketbolcu Cedi Osman ise "Her şey çok daha güzel olsun" dedikten sonra, Ebru Şahin'i gelinlik ile ilk gördüğü o anlarda neler hissettiğini şu sözlerle anlattı: "Ebru’yu gelinlikle görür görmez bayıldım. O an bir anda zaten gittim. O anda ben burada yoktum."

Nikahı Acun Ilıcalı kıydı

Ünlü çiftin düğünde formaliteden nikahını ise ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı kıydı. Acun Ilıcalı nikahı kıymadan hemen önce Ebru Şahin'e "Biraz bize Cedi’yi anlatır mısın?" diyerek takıldı.

Yorumlar (0)