Adana'da şok edici manzara: Sulama kanalında yüzlerce hayvan eti kalıntısı bulundu

Adana’da sulama kanalında yüzlerce kesilmiş at ve eşek eti kalıntısı bulundu. Vatandaşlar, duruma isyan etti.

YAŞAM 25.03.2024, 11:32 26.03.2024, 09:04 Melina Ay
Adana'da şok edici manzara: Sulama kanalında yüzlerce hayvan eti kalıntısı bulundu

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı Mahallesi'nde, sulama kanalında akıl almaz bir manzara ortaya çıktı. Su yüzeyinde çok fazla sayıda at ve eşek etinin kemik kalıntıları bulundu. Olayın detayları ise merak uyandırıyor.

Görüntüye tanıklık edenler, at ve eşeklerin kesildikten sonra geriye kalan parçalarının torbalara konulup su birikintisi içine atıldığını dile getirdi. Çevre sakinleri, kalıntıların köpek ve kediler tarafından torbalardan çıkarılarak etrafa savrulduğunu gözlemledi. Kötü koku, çevreye yayıldı ve vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi.

Kim tarafından atıldığı tespit edilemedi

Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine ekipler bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Ekipler, olayın detaylarını incelerken, at ve eşek eti kalıntılarının kim tarafından atıldığını tespit edemedi. Bölgede temizlik çalışması başlatıldı.

“Adana’nın değerini düşürüyor”

Bu tür olaylarla her zaman karşılaştıklarını söyleyen mahalle sakini İsmail Yıldız, sulama kanalına at ve eşek eti kemiklerini ileriden attıklarını sonrasında kalıntıların burada toplandığını dile getirdi. Kalıntıların çevreye çekilmez bir koku yaydığını ifade ederek, “Kemikleri etinden sıyırarak attıkları için çok pis bir koku oluyor. Kanalın dibindeki mahalle kokuya çok maruz kalıyor. Gerçekten çok üzülüyoruz, Adana'nın değerini düşürüyor" dedi.

Yorumlar (0)