Adana'da aile içi kıskançlık krizinde kan döküldü 

Adana'da eşiyle kıskançlık krizi yüzünden tartışan 27 yaşındaki İzel Erdeve iddialara göre eşini bıçakladı. Yaralı eş yaşamını kaybederken kadın ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM 06.07.2021, 14:46 07.07.2021, 10:14
Adana'da aile içi kıskançlık krizinde kan döküldü 

Adana Çukurova Yurt Mahallesi'nde bulunan bir rezidansta, 30 Haziran Çarşamba gününde geri dönüşüm işiyle uğraşan 47 yaşındaki Okan Erdeve, sabahleyin çocuğunun annesi İzel Erdeve (27) kıskançlık sebebiyle tartışmaya başladı.

İzel Erdeve, kocasını bıçakla göğsünden yaralayarak, 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi.

Yaralı adam hayatını kaybetti

Yaralı adam, kaldırılmış olduğu bütün müdahalelere karşın yaşamını yitirdi. İzel Erdeve ise eşini öldürdüğü iddiasıyla Adana Emniyeti Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Eşinin kıskançlık sebebiyle kendisini darp ettiğini ifade etti

Erdeve cinayet işleme amacının olmadığı ve eşinin kendisini telefondan sosyal medyayı çok fazla kullandığı için "kimle görüşüyorsun" diyerek kıskanıp darp ettiğini, bundan dolayı çıkan tartışmada mutfaktan kendini korumak amacıyla bıçak aldığını ve kocası da üzerine gelince bıçaklandığını söylediği öğrenildi.

"Yalnızca ben kendi yaşamımı değiştirebilirim"

Erdeve ifadesi sonrası çıkartılmış olduğu mahkemece tutuklandı. Adliyeye sevk edilirken Erdeve'nin tişörtünün üzerindeki, "Yalnızca kendi hayatımı ben değiştirebilirim" yazısıyla dikkatleri çekti.

Aileden geriye ise bir kız çocuğu kaldı.

Yorumlar (0)