Acılı baba Elhaman: 'Oğlun bizde değil dediler, ölüm haberini yayınladılar'

Çocuklarının PKK terör örgütü tarafından dağa kaçırıldığı iddiası üzerine HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde toplanan ailelerin evlat nöbeti, 777'nci gününde devam ederken, 4 yıldır evlat hasreti çektiğini söyleyen baba Şadin Elhaman, çocuğunun dağa kaçırıldığını, gidip sorduğunda ‘Çocuğun bizde değil’ şeklinde cevap aldığını ancak daha sonra oğlunun ölüm haberini yayınladıklarını aktardı.

YAŞAM 18.10.2021, 16:45 19.10.2021, 16:36
Acılı baba Elhaman: 'Oğlun bizde değil dediler, ölüm haberini yayınladılar'

Çocuklarının PKK  terör örgütü tarafından dağa kaçırıldığı iddiası üzerine 3 Eylül 2019 tarihinde farklı şehirlerden Diyarbakır'a gelen ailelerin, Diyarbakır HDP il binası önündeki oturma eylemi 777. gününde de devam ediyor. 

“‘Oğlun bizde değil’ dediler, sonra ölüm haberini yayınladılar”

4 senedir evlat hasreti çeken baba Şadin Elhaman, çocuğunu almadan ayrılmayacağını belirtti. Elhaman, “Bayram'ın babasıyım, evladımı kandırıp dağa götürdüler, birçok kez kapılarına kadar gittim ama 'Çocuğun bizde değil' dediler bana. Ardından benim çocuğumun ölüm haberini ve görüntülerini yayınladılar. O tarihten beri haber alamadık, bir haber almadan da bu işin peşini bırakmayacağım. Evladım, neredeysen gel emniyet güçlerine teslim ol, bir şekilde kendini Türkiye'ye at. Allah'ın izniyle ceza da almayacaksın, seni bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)