Yabancı uyruklu çoban vahşi cinayeti ortaya çıkardı

Afyonkarahisar’da 3 ay 10 gündür hakkında kayıp ihbarı olan ve tüm Türkiye’de aranan Osman Gönk’ün toprağa gömülmüş olan cesedi bir çoban tarafından ıssız bir alanda tesadüfen bulundu.

GÜNDEM 18.10.2021, 17:04
Yabancı uyruklu çoban vahşi cinayeti ortaya çıkardı

Emniyet güçlerinin Afyonkarahisar’da 3 ay 10 gündür aramakta olduğu Osman Gönk’ün vahşi bir şekilde öldürülerek gömüldüğü ortaya çıktı. Korkunç cinayet; yabancı uyruklu bir çobanın hayvan otlatırken korkunç manzara ile karşılaşması ile anlaşıldı.

40 yaşında olan Osman Gönk 9 Temmuz günü Afyonkarahisar’a bağlı Fathibey Kasabası’nda bir arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden çıktı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Her yerde aranan Gönk’ün kafatası bugün sabah saatlerinde Burhaniye Köyü’nde yabancı uyruklu M.F. adlı bir çoban tarafından toprağa gömülü bir halde bulundu.

Cesedine kepçe ile kazılarak ulaşıldı

Durumu hemen jandarmaya ihbar eden çoban ekipleri olay yerine yönlendirdi. Cesedin gömüldüğü yere gelen jandarma ekipleri araziye gelerek kepçe ile çalışma başlattı. Çalışma sonrasında Gönk’e ait olduğu anlaşılan cesede de ulaşıldı. Ceset hemen otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin morguna gönderildi.

 Kurbanın yakınları acı haberi alınca hemen olay yerine geldi. Aile, cinayet zanlılarının bulunmasını istedi. Jandarma ekipleri da bu esrarengiz cinayetin faillerini bulmak için çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.  

Yorumlar (0)