6 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak katletti

Bahçelievler'de bir şahıs 6 yaşındaki evladını bıçaklayarak katlettikten sonra intihar teşebbüsünde bulunarak yaralandı.

YAŞAM 26.12.2021, 00:20 26.12.2021, 16:12
6 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak katletti

Hürriyet Mahallesi Çağlar Sokak üzerindeki 5 katlı apartmanın giriş katında yaşayan Türkmenistan uyruklu Aslan P., 6 yaşındaki evladı Devran P.'yi bıçakla katlettikten sonra intihar girişiminde bulundu. Vahşetin ardından eve gelen eşi, durumu sağlık ve güvenlik ekiplerine bildirdi.

Sağlık personelleri tarafından ilk müdahalesi gerçekleştirilen Aslan P., hastaneye nakledildi. Aslan P.'nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Emniyet güçlerinin olay mahallindeki incelemelerini bitirmesinin akabinde talihsiz çocuğun cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi.

Daha önce de intihar etmeye çalışmış

Büyük bir üzüntü yaşamasından dolayı ayakta durmakta zorluk yaşayan acılı anneyi yakınları teselli etmeye çabalarken, olayın akabinde fenalaşan anneanneye sağlık personelleri tarafından ambulansta müdahalede bulunuldu.

Öte yandan, 2 ay evvel eşinden ayrılan Aslan P.'nin evladını görmek için adrese gittiği, eski eşinin işe gitmesinin akabinde de olayı gerçekleştirdiği belirtildi. Şahsın bir sene evvel de Beşiktaş'ta intihar teşebbüsünde bulunduğu öğrenildi. 



















Yorumlar (0)