45 yaşındaki çocuk tacizcisini mahalleli tekme tokat dövdü

Bursa'da 45 yaşındaki fabrika işçisi Murat Ö. mahallesinde 5 yaşındaki bir kız çocuğunu evinden uzaklaştırıp ara sokakta taciz etmeye kalkınca mahalle sakinleri tarafından tekme tokat dövüldü. Polisin gelmesiyle gözaltına alınan şahıs mahkemeye sevk edildi.

YAŞAM 06.07.2021, 16:01 07.07.2021, 10:17
45 yaşındaki çocuk tacizcisini mahalleli tekme tokat dövdü

Bursa'da güpegündüz 45 yaşındaki bir sapık, kapısının önünden götürdüğü 5 yaşındaki bir kız çocuğunu öperken olayı gören mahalleliler tarafından yakalanıp meydan dayağı atıldı. Adamın kız çocuğunu sokaktan götürdüğü anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Polis tarafından gözaltına alınan zanlı mahkemeye sevk edildi.

Sapık adama mahallede meydan dayağı

Elde edilen bilgilere göre olay Bursa Yıldırım ilçesinde yaşandı. 45 yaşındaki bir fabrika işçisi sokakta oynayan 5 yaşındaki bir kız çocuğunu evinin önünden götürerek ara sokakta öpmeye başladı. Mahalle sakinleri o anlarda durumu fark edince, adının Murat Ö. olduğu öğrenilen şahsı tekme tokat dövdü.

"En ağır cezayı almalılar"

Kanlar içinde kalan ve ağzı burnu kırılan Murat Ö., ardından polise teslim edildi. Mahalle sakinleri olayın ardından evlerinin önünde yaşanan olaya karşı isyan ettiler. Mahalleliler çocuklarının sokakta oynadığını söyleyerek, "Mahallenin çocukları koşup, 'Anne küçük Z.'yi götürüyorlar' dedi. Biz de koşunca sapık adam kızı bıraktı. Mahalle sakinlerince yakalandı. Bu insanlara en ağır ceza neyse o verilmeli." dediler.

"Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi"

Sapık adamın olayın meydana geldiği mahalleye yakın bir yerde oturduğu öğrenilirken, yaşananlar ise bir evin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.

Yorumlar (0)