3 kişilik aileyi yakarak öldürdü, kıskıvrak yakalandı

Mersin'de 3 kişilik bir aileyi bıçaklayıp yakarak öldüren şüphelinin, öldürdüğü kadının alyansını sattığı belirlendi. Öldürdüğü aile ile aynı mahallede yaşadığı tespit edilen şüpheli dün yakalandı, bugün tutuklandı.

YAŞAM 06.04.2024, 18:57 08.04.2024, 09:32 Hakan Öksüz
3 kişilik aileyi yakarak öldürdü, kıskıvrak yakalandı

Mersin'in İlemin Mahallesi'nde bir evde dün sabah çıkan yangında Nurgül Kaya (35) ile Emrullah Kaya (11) yanarak can verdi. Baba Neşet Kaya'nın yanmış haldeki cansız bedeni ise eve 4 kilometre mesafedeki bir aracın içinde bulundu.

Baba Neşet Kaya önce bıçaklandı, sonra yakıldı

Olay yerinde yapılan incelemeler, bıçaklanarak öldürülen baba Neşet Kaya'nın daha sonra yakıldığını ortaya koydu. Anne ile oğlunun ise bayıldıktan sonra öldürüldüğü kaydedildi. Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), olaya dair geniş çaplı araştırma başlattı.

Nurgül Kaya'nın alyansını satmış

Yapılan incelemeler sonucu şüphelinin, aynı mahallede yaşayan 35 yaşındaki H.E. olduğu tespit edildi. Yangında ölen Nurgül Kaya'nın alyansını bir kuyumcuya sattığı belirlenen şüpheli, başka bir mahalledeki adresinde yakalandı.

Dün akşam yakalandı

Dün akşam adrese baskın yapan ekipler, şüpheliyi kıskıvrak ele geçirdi. Bugün adliyeye sevk edilen şüpheli H.E. tutuklandı.

Yorumlar (0)