19 Temmuz Çarşamba kara yollarında son durum

Karayolları Genel Müdürlüğü 19 Temmuz Çarşamba gününe ilişkin yol durumu bültenini paylaştı. İşte bakım, onarım ve yapım çalışmalarının devam ettiği, trafiğe kapalı o yollar ve alternatif güzergahlar...

YAŞAM 19.07.2023, 09:32 19.07.2023, 17:33
19 Temmuz Çarşamba kara yollarında son durum

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yol durumu bülteninde paylaşılan bilgilere göre, Anadolu Otoyolu Hendek-Gölyaka kavşakları 12-15. kilometrelerinde devam eden üstyapı onarım çalışması sebebiyle otoyolun Ankara istikameti yönü trafiğe kapatılmış, ulaşıma diğer istikamet üzerinden iki yönlü ve kontrollü olacak şekilde izin veriliyor.

TEM Otoyolu / İzmit Batı-Kandıra Kavşağı

TEM Otoyolu’nda İzmit Batı-Kandıra kavşaklarındaki üstyapı yenileme ve onarım çalışmaları dolayısı ile İstanbul-Ankara yönünde O-4 TEM Otoyolu tamamen trafiğe kapatılmıştır. Sürücüler, alternatif olarak İzmit Batı Kavşağı üzerinden D-100 devlet yoluna yönlendiriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu

İzmir-Aydın Otoyolu'nun ise 89-95. kilometrelerinde (Aydın Gişeleri-Çine-Muğla Kavşağı) üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Bu nedenle 7 Ağustos tarihine kadar İzmir-Aydın yolu istikameti trafiğe kapatılacak. Burada ulaşım diğer şeritten çift yönlü olarak gerçekleşecek. Aydın Kuzey Kavşağı katılım kolu ise trafiğe kapatıldı, sürücülerin otoyola katılımı Aydın Güney Kavşağı üzerinden sağlanıyor.

Gelibolu-Eceabat Otoyolu

Gelibolu-Eceabat yolunun 47-52. Kilometrelerinde devam eden yol yapım çalışmaları nedeni ile ulaşım tek yön üzerinden gidiş-geliş olacak şeklinde sürdürülüyor.

Sakarya-Hendek Otoyolu

Sakarya-Hendek yolundaki Kozluk Kavşağı'nda süren yapım çalışmaları dolayısı ile ulaşım her 2 istikamette de servis yolları üzerinden gerçekleştiriliyor.

Konya-Antalya Otoyolu

Konya-Antalya yolu, Demirkapı Tünelleri ile Konya-Antalya yönündeki onarım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücüler servis yolu üzerinden ulaşıma devam ediyor.

Nevşehir-Aksaray Otoyolu

Nevşehir-Aksaray karayolunun 4-10. ve 16-22. kilometreleriyle Çankırı-Ankara yolunun 31-32. Kilometrelerinde yürütülen yapım çalışmaları nedeniyle söz konusu kısımlarda ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sağlanıyor.

Elazığ-Bingöl Otoyolu

Elazığ-Bingöl kent sınırı-Bingöl yolunun 20-24. Kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları nedeni ile ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Trabzon-Gümüşhane Otoyolu

Trabzon-Gümüşhane il sınırıyla Torul-Gümüşhane yolunun 42-54. kilometrelerinde (Gümüşhane çevre yolu) bulunan 14 tünelde elektrik-elektronik sistemleri onarım ve bakım çalışması dolayısıyla 08.00-18.00 saatleri aralığında ulaşım tek şerit üzerinden kontrollü şekilde sürdürülüyor.

Yorumlar (0)