"Yepyeni bir sayfa açıp yolumuzda ilerleyeceğiz"

Süper Lig'de liderlik iddiasına devam eden Beşiktaş, Avrupa yolunda da durumu düzeltmeyi planlıyor. Grupta sonuncu sırada yer alan siyah-beyazlı takım, geriye kalan karşılaşmalarda galibiyet elde ederek, tur atlamak istiyor. Avcı, futbolcularına Braga'dan rövanşı alma emrini verdi.

SPOR 06.11.2019, 10:48
"Yepyeni bir sayfa açıp yolumuzda ilerleyeceğiz"

Antalyaspor kulübünü yenilgiye uğratarak Galatasaray zaferini perçinleyen siyah-beyazlı takım, Avrupa kupasında da işleri düzeltmek amacıyla planlar yapmaya başladı.

Süper Lig'de yakaladığı olumlu enerjiyi UEFA Avrupa Ligi'nde de devam ettirmek isteyen Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, önlerinde olan 3 karşılaşmada da galibiyet elde ederek gruptan çıkmak istiyor.

beşiktaş ile ilgili görsel sonucu

Grupta geride kalan 3 karşılaşmada da galibiyeti yakalayacak performans sergilediklerine inanan teknik adam Abdullah Avcı, futbolcuları ile gerçekleştirdiği konuşmada, "Ligde iyi gidiyoruz. Bunu Avrupa'ya yansıtmanın zamanı geldi. Oynadığımız maçlarda biz de kazanabilirdik. Braga maçında da durum aynıydı. Bizim sahamızda kazandılar, biz de yarınki maçta rövanşı alırız" ifadelerine yer verdi.

"Büyük bir takımız ve bunun üstesinden gelebilecek gücümüz var"

Futbolcularından konsantre olmaları gerekti talebinde bulunan tecrübeli çalıştırıcı, "Ligde uzun bir maraton bizi bekliyor. Türkiye Kupası'nda da mücadelemiz yakında başlayacak. Avrupa'da taraftarlarımızı üzdük. Bunun farkında olmalıyız. Braga'ya zor bir yolculuktan sonra gideceğiz. Ama burası Beşiktaş. Büyük bir takımız ve bunun üstesinden gelebilecek gücümüz var. Sakin bir şekilde ilerleyerek adım adım hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Yepyeni bir sayfa açıp yolumuzda ilerleyeceğiz" dedi.

Yorumlar (0)