Volkan Demirel'den Hatayspor kararı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, yaptığı açıklamada görevine devam edeceğini belirterek “Bana güvenen insanları yarı yolda bırakmazdım” dedi.

SPOR 28.12.2023, 17:05 29.12.2023, 09:12 Şeyda Gül
Volkan Demirel'den Hatayspor kararı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş maçı sonrası istifa edebileceğinin sinyalini vermişti. Kariyer hedefleri ve deprem bölgesinde geçirdiği süreci Empati programında anlatan Atakaş Hatayspor teknik direktörü Demirel, “Çok başarılı olmak istiyorum. Çünkü kolay bir süreç değil, depremden bu yana gelen süreçte çok kafa yordum. Uyumadığım geceler oldu” ifadelerini kullandı.

Yorulduğumu hissettim

Son maçtan sonra yorulduğunu hissettiğini kaydeden Demirel, bunu da açık açık dile getirdiğini söyledi. Demirel, "Hem benim hem de Hatayspor için belki bunun daha iyi olacağını düşünmüş de olabilirim o anki psikolojiyle maçtan sonraki kafa yapımla” şeklinde konuştu.

Benim bir yanım Hataylı

2-1'lik Beşiktaş yenilgisi sonrası görevini bırakabileceğini söyleyen Demirel'i futbolcularına, kulübe ve şehre bağlılığının kararından vazgeçirdiğini vurguladı. Demirel, “Getirdiğim oyuncu sayısı bu sene 18. Bana inanarak geldi herkes, kendimi onların yerine koydum. Dedim ki bu kadar insan sana güvenerek geldi bırakıp gidemezsin. Babam Artvin, annem Rizeli ama benim bir yanım Hataylı, her zaman da öyle kalacak” dedi.

Yorumlar (0)