Volkan Demirel'den Altay Bayındır'a telefon

Fenerbahçe’de formsuz bir dönem geçiren milli file bekçisi Altay Bayındır’a eski antrenörü Volkan Demirel’den moral telefonu geldi. 

SPOR 23.11.2022, 11:04 23.11.2022, 17:59
Volkan Demirel'den Altay Bayındır'a telefon

2019 yılında Ankaragücü’nden Fenerbahçe’ye transfer olan ve kısa sürede başarılı performansıyla takdir toplayan 24 yaşındaki file bekçisi Altay Bayındır, son dönemde formsuz bir süreçten geçiyor. Dönem dönem taraftarların protestolarına maruz kalan genç kaleci, buna rağmen konuya ilişkin açıklama yapmaktan kaçınıp sessizliğini koruyor. 

Volkan Demirel’den Altay Bayındır’a tam destek

Sıkıntılı bir dönemden geçen Altay Bayındır, son günlerde sık sık eski antrenörü Volkan Demirel ile telefonda görüşüyor. Fenerbahçe kalesini 17 sene koruyarak adını kulüp tarihine yazdıran Volkan Demirel, Altay ile yaptığı telefon görüşmelerinde kendisine moral vererek destek olmaya çalışıyor. Fenerbahçe’de 2 sene Altay’la beraber çalışan Demirel, her fırsatta kendisinin ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu vurguluyor. Altay’ın ise eski antrenörüyle gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından moral depoladığı ve sezonun ikinci yarısına daha güçlü bir şekilde başlamayı hedeflediği bildirildi. 

Yorumlar (0)