Vida: Beşiktaş maaşımı öderse ayrılırım!

Beşiktaş forması giyen Domagoj Vida, kulüpten ayrılmak için 3.4 milyon Euro'luk maaşı ile alacaklarının hepsini talep etti. 

SPOR 01.10.2020, 13:45
Vida: Beşiktaş maaşımı öderse ayrılırım!

Beşiktaş forması giyen Domagoj Vida'nın, kulüpten senede 3.4 milyon Euro maaş aldığı biliniyor.

Performansı beklentilerin altında kalan 31 yaşındaki oyuncu, söz konusu maaştan vazgeçmek istemediği için Beşiktaş yönetimi ile karşı karşıya geldi.

Siyah-beyazlılar, transfer görüşmelerinde bulunması için Hırvat futbolcuya gerekli izni verdi. Fakat Domagoj Vida'nın sergilediği tutum nedeniyle Beşiktaş yönetimi şaşkınlığa uğradı.

Beşiktaş yönetimi, savunma oyuncusundan bonservis bedeli istemeyecek kadar koşullarını esnetti ancak Domagoj Vida'nın Suudi Arabistan'dan gelen teklifi kabul etmemesi üzerine siyah-beyazlıların eli kolu adeta bağlandı. 

Maaşı ile alacaklarının hepsini istedi

Maaşının fazla olması ve performansının kötüleşmesi nedeniyle siyah-beyazlıların gözden çıkardığı Hırvat futbolcu, kulüpten ayrılmak için koşullarını sundu. 

Domagoj Vida, Beşiktaş ile yolları ayırmak için 3.4 milyon Euro'luk maaşı ile alacaklarının hepsini istedi. 

Diğer kulüplerden yüksek maaş teklifi almadı

Kendisine başka kulüpler tarafından 3.4 milyon Euro gibi yüksek bir maaş teklif edilmemesi nedeniyle mutsuz olan 31 yaşındaki futbolcu, maaşının kalan bölümünün de siyah-beyazlılar tarafından ödenmesini talep etti.

Savunma oyuncusu, ailesiyle beraber İstanbul'da mutlu bir şekilde yaşadığını belirterek, Beşiktaş ile imzaladığı kontrata her zaman bağlı kalacağını söyledi. 

Yorumlar (0)