Uğur Dündar'dan hodri meydan: "O babayiğit neredeyse çıksın gelsin"

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, kulübün Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda sert bir konuşma yaptı. Fenerbahçe'yi gündelik tartışmalara alet etmek isteyen piyonların, kendisi hakkında "siyasi kişilik" yakıştırması yaptığını kaydeden Dündar, "Herhangi bir siyasi partinin üyesi değilim, hiçbir partiye de aidiyetim yok. Divan toplantısına katılmamız halinde can güvenliğimizin sağlanamayacağı söylendi. Hayatım mafyalarla mücadeleyle geçti, hodri meydan." diyerek meydan okudu.

SPOR 29.07.2023, 13:57 31.07.2023, 09:09 Hakan Öksüz
Uğur Dündar'dan hodri meydan: "O babayiğit neredeyse çıksın gelsin"

Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başlayan Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, kendisi hakkında çıkan haberlere sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un yer aldığı toplantıda açılış konuşması için kürsüye çıkan Dündar, "Doğacağınız coğrafyayı ya da ebeveynlerinizi seçemeyebilirsiniz ama takımınızı seçebilirsiniz. Ben Fenerbahçe'ye ve bu kulübün bağımsızlık ruhuna gönül verdim. Yurdumuz işgal altındayken Anadolu'ya silah sevkiyatı yapan Fenerbahçe'yi seviyorum. Türkiye işgal altındayken General Harrington Kupasını kazanmasını ve Kuvayı Milliye ruhunu sevdim Fenerbahçe'nin." dedi.

"Hiçbir partiye de aidiyetim yok"

Bazı kişilerin Fenerbahçe'yi kardo, fikstür, tesis ve şampiyonluklardan ibaret gördüğünü kaydeden Uğur Dündar, "Benim siyasi bir kişilik olduğumuz iddia ederek Fenerbahçe'ye saldıranlar var. İsmime leke çalmaya çalışıyorlar. Herhangi bir siyasi partinin üyesi değilim, hiçbir partiye de aidiyetim yok. Şimdiye kadar ne belediye başkanlığı ne de milletvekilliğini düşündüm. Aklıma bile gelmedi bunlar. Halkın her kesiminin takdirini kazandım, yıllar boyunca anketlerde 'en güvenilir kişi' çıktım. İktidarı da muhalefeti de eleştiririm. Kendi yolumda yürürüm. Mustafa Kemal Atatürk cephesindeyim." ifadelerini kullandı.

"Can güvenliğimizin sağlanamayacağı söylendi"

Olağan genel kurulda yaşanan olayların herkesin malumu olduğunu belirten Dündar, "Beni Yüksek Divan Kurulu Başkanı olarak seçen mali kurul değildi, yüksek divan kurulu üyeleriydi. Hesabımı da ancak onlara veririm. Divan toplantısına katılmamız halinde Başkan Ali Koç ve benim can güvenliğimizin sağlanamayacağı söylendi. Ben hayatım boyunca mafyalarla, hortumcularla, hırsızlarla mücadele ettim. Canımı almak isteyen babayiğit neredeyse çıksın gelsin, hodri meydan." diye konuştu.

Yorumlar (0)