Türkiye-Hırvatistan maçında koronavirüs şoku! Pozitif çıktı 

Dün akşam oynanan Türkiye-Hırvatistan maçının devre arasında Domagoj Vida'nın yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı öğrenildi. 

SPOR 12.11.2020, 08:35 12.11.2020, 14:51
Türkiye-Hırvatistan maçında koronavirüs şoku! Pozitif çıktı 

Vodafone Park'ta dün akşam Türkiye ile Hırvatistan arasında oynanan hazırlık mücadelesi 3-3 beraberlik ile sonuçlandı. Söz konusu mücadelenin devre arasında yeni tip koronavirüs (Covid-19) şoku yaşandı.

Konuya ilişkin açıklama Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan geldi. Söz konusu açıklamada, bazı oyuncuların yeni tip koronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıktığı bildirildi. Yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan futbolculardan birinin Domagoj Vida olduğu ifade edildi. 

Açıklamada, Türkiye-Hırvatistan mücadelesinin devre arasında Domagoj Vida'nın yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığının öğrenildiğini, bunun üzerine 31 yaşındaki futbolcunun oyundan alındığı kaydedildi. 

Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, 3 futbolcu ile bir personelin yeni tip koronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıktığını duyurmuş, Domagoj Vida ise bu isimler arasında yer almamıştı.

Hırvatistan, Türkiye mücadelesinden önce tüm oyuncularına yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi yaptırmış, sonuçlar negatif çıkmıştı. 

Fakat Hırvatistan'ın İsveç ile oynayacağı maç öncesi dün sabah tekrar yeni tip koronavirüs (Covid-19) testlerinin yaptırıldığı ve sonuçlarının da Türkiye-Hırvatistan mücadelesinin devre arasında öğrenildiği ifade edildi. Domagoj Vida'nın yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı hemen Hırvatistan'ın teknik heyetine bildirildi. 

Bunun üzerine Hırvatistan Teknik Direktörü Zlatko Dalic, Domagoj Vida'yı hızlı bir şekilde oyundan aldı. 31 yaşındaki futbolcunun bir süre İstanbul'da kalacağı ve izolasyon altında tutulacağı ifade edildi. Diğer futbolcuların ise İsveç mücadelesinde yer almalarında bir sıkıntı olmadığı kaydedildi. 

Öte yandan, Domagoj Vida'nın söz konusu mücadeleden önce Caner Erkin ile yakın temasta bulunduğu ve Şenol Güneş'e sarıldığı görüldü. 

Tecrübeli futbolcunun söz konusu isimlerin yanı sıra Mert Çetin, Cenk Tosun ve Dorukhan Toköz ile temasta bulunduğu öğrenildi. 

Yorumlar (0)