Trabzonspor, Nwakaeme'nin boşluğunu Trezeguet ile dolduracak!

Nwakaeme'nin takımdan ayrılmasıyla sol kanat bölgesi zayıflayan Trabzonspor, geçen sezon kiralık olarak Başakşehir'de top koşturan Trezeguet ile prensipte anlaştı. Dün gece saatlerinde İstanbul'a inen 27 yaşındaki Mısırlı futbolcu, "Harika bir hocaları ve kaliteli futbolcuları var. Şampiyonluk yaşamak istiyorum." dedi.

SPOR 03.07.2022, 10:43 Hakan Öksüz
Trabzonspor, Nwakaeme'nin boşluğunu Trezeguet ile dolduracak!

Önceki sezon Abdullah Avcı yönetiminde Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan Trabzonspor, bu sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarı elde etmek istiyor. Yeni transferlerini bir an önce kampa yetiştirmek isteyen bordo mavililer, kolları sıvadı. Teknik direktör Abdullah Avcı'dan gelen listeye göre harekete geçen Trabzonspor yönetimi, transferleri bitirmeye başladı.

Dün gece İstanbul'a indi!

Anthony Nwakaeme'nin boşluğunu doldurmak isteyen Trabzonspor, geçen sezon kiralık olarak Başakşehir'de top koşturan Trezeguet ile görüştü. Kiralık kontratı biten ve yeniden Aston Villa'ya dönen Mısırlı oyuncu, Abdullah Avcı'nın yeni sezona ilişkin planlarını beğendi. 27 yaşındaki sol kanat, imzayı atmak için İstanbul'a geldi.

"Harika bir hocaları ve kaliteli futbolcuları var"

Gece saatlerinde İstanbul'a inen Mısırlı futbolcunun önce sağlık testlerinden geçeceği, ardından ise kendisini Trabzonspor'a bağlayacak sözleşmeye imza atacağı kaydedildi. 
İstanbul'da taraftarların sevgi gösterisiyle karşılaşan Trezeguet, transferine ilişkin konuştu. Trabzonspor'da şampiyonluk sevincini tatmak istediğini dile getiren Trezeguet, "Harika bir hocaları ve kaliteli futbolcuları var. Kulübün tarihi ve şu anki kalitesi, bu kararı almamı kolaylaştırdı." dedi.

Başakşehir'deki performansı dikkat çekti

Daha önce Kasımpaşa'da da forma giyen 27 yaşındaki Mısırlı futbolcu, Anderlecht ve Aston Villa gibi kulüplerde top koşturdu. Geçen sezon Şubat ayından Aston Villa'dan kiralık olarak Başakşehir'e transfer olan Trezeguet, Süper Lig takımlarının dikkatini çekti. Başakşehir formasıyla 13 maça çıkan Mısırlı oyuncu, 6 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar (0)