Trabzonspor, Haji Wright’ı istiyor! İlk teklif ortaya çıktı

Son şampiyon Trabzonspor, geçen sezon Antalyaspor forması ile başarılı bir performans sergileyen ABD’li futbolcu Haji Wright için kulübü SönderjyskE’ye teklifini sundu. 

SPOR 02.07.2022, 08:52 02.07.2022, 16:51
Trabzonspor, Haji Wright’ı istiyor! İlk teklif ortaya çıktı

Geçen sene Antalya ekibinde kiralık olarak forma giyen Haji Wright, hem sahadaki başarılı görüntüsü hem de attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelmişti. Sezon sonunda golcü futbolcunun kulübü SönderjYskE’ye 1 milyon avroluk teklif yapan Antalyaspor’un bu talebi reddedildi. 

Trabzonspor’dan Wright için 3 milyon avro

Yüksek maliyeti sebebiyle Antalyaspor’un Wright transferini askıya alması sonrası Trabzonspor harekete geçti. Gol yollarını daha güçlendirmek isteyen bordo-mavililer, bu kapsamda SönderjyskE’ye 3 milyon avroluk telifini iletti. Danimarka kulübünün bu teklifi sıcak baktığı ve görüşmelerin olumlu bir şekilde devam ettiği bildirildi. 

Geçen sezon 31 maçta 14 gol attı

Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 2,5 milyon avro olan ABD’li futbolcu Haji Wright, daha önce Almanya’da Schalke 04 forması da giymişti. Geçen sezon Antalyaspor forması ile önemli başarılara imza atan golcü futbolcu, forma giydiği 31 maçta attığı 14 golle spor camiasının ilgisini çekmişti.

Yorumlar (0)