Trezeguet'nin kalbinde yatan aslan Galatasaray!

Kiralık olarak oynadığı Başakşehir'den ayrılan ve Aston Villa'ya dönen Mısırlı golcü Trezeguet, Galatasaray'a gelmek istiyor. İddialara göre Trezeguet, menajeri üzerinden sarı kırmızılı yönetime mesaj gönderdi.

SPOR 06.06.2022, 16:00 07.06.2022, 11:41 Hakan Öksüz
Trezeguet'nin kalbinde yatan aslan Galatasaray!

Önceki sezon İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'dan kiralık olarak Başakşehir'e gelen Mısırlı Trezeguet, çıktığı 13 maçta 6 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti. Yeniden Aston Villa'ya dönen Mısırlı golcünün kalbinde yatan aslanın Galatasaray olduğu öğrenildi.

Galatasaray yönetimine mesaj gönderdi

Kariyerine Aston Villa'da devam etmek istemeyen Tezereguet'nin, menajeri üzerinden Galatasaray yönetimine mesaj gönderdiği iler sürüldü. Daha önce de Galatasaray'da oynamak isteyen deneyimli golcünün bu arzusu gerçekleşmemişti.

"Beşiktaş haberleri asılsız"

Öte yandan Trezeguet'nin menajeri, Beşiktaş haberlerinin tamamen asılsız olduğunu ve Avrupalı bazı kulüplerle görüşmelerin sürdüğünü kaydetti. 

Kasımpaşa'da yıldızı parlamıştı

Daha önce Kasımpaşa'da da forma giyen 27 yaşındaki Mısırlı golcü, 71 maçta görev almıştı. Trezeguet, Kasımpaşa formasıyla çıktığı maçlarda 25 gol ve 18 asistle oynamıştı.

Yorumlar (0)