Trabzonspor'da transfer bilmecesi

Denizlispor , Trabzonspor'un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega'yı kadrosuna kattığını duyurdu. Gerçek ise daha sonra ortaya çıktı.

SPOR 22.06.2019, 21:48 22.06.2019, 23:59
Trabzonspor'da transfer bilmecesi

Denizlispor bir süredir kadrosuna katmak istediği Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega'yı resmen kadrosuna dahil ettiğini duyurdu. 

Rodallega transferi kulübün resmi sosyal medya hesabından yayınlanan klipte kamuoyuna duyuruldu. Fakat bazı yöneticiler Rodallega'nın transferinden haberlerinin olmadığını kaydetti.

Edinilen bilgiye göre Rodallega'ya akşam saatlerinde sözleşme gönderildi, Kolombiyalı ise sözleşmeyi imzalamadan kulübe geri gönderdi. Kulüp çalışanları ise Rodellega'nın sözleşmeyi imzaladığını düşünerek kulübün resmi sosyal medya hesaplarından transferi açıkladı.

VİDEO, 9 DAKİKA BOYUNCA SAYFADA KALDI

Tam 9 dakika boyunca video sosyal medyada kaldı ve yüzlerce yorum geldi. Ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla yayınlanan video kaldırıldı. Rodallega'nın ise resmi sözleşmeye imza atmadığı anlaşıldı.

Bordo mavililerin 2017'nin Ocak ayında Akhisarspor'dan 1,6 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu, takımıyla çıktığı 80 maçta 35 gol attı, 6 asist yaptı.

Yorumlar (0)