Trabzon’da nefesler tutuldu… Büyük gün yarın!

Sezonun bitimine haftalar kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, yarın kendi sahasında gerçekleştirilecek olan törenle kupasına kavuşacak. 

SPOR 13.05.2022, 13:47
Trabzon’da nefesler tutuldu… Büyük gün yarın!

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde sezona başlayan ve lig başından bu yana elde ettiği başarılı sonuçlarla kısa sürede puan farkını açan Trabzonspor, yıllar sonra şampiyonluk sevinci yaşadı. Antalyaspor ile kendi evinde oynadığı müsabakadan 1 puan çıkartarak 38 sene sonra şampiyon olan bordo-mavili ekip, taraftarlarını sokağa döktü. Trabzonsporlu taraftarların şampiyonluk kutlamaları dünya çapında ses getirirken, Trabzon turizmi de tarihi bir ivme yakaladı. 

Deniz üzerindeki kutlamalara balıkçı tekneleri de eşlik edecek

Haftalardır şampiyonluk kupasına kavuşacağı günü bekleyen bordo-mavili ekip, yarın Şenol Güneş Spor Komleksi Medical Park Stadı’nda düzenlenecek olan törenle 38 yıllık hasretine son verecek. Tören programı kapsamında Trabzonsporlu futbolcular ve teknik heyet, saat 17.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden çıkarak deniz yoluyla ‘şampiyonluk konvoyu’ oluşturacak. Konvoy geçişi Trabzon Limanı’nda tamamlanacak. Trabzonspor kafilesinin deniz üzerinde gerçekleştireceği kutlama programında balıkçı tekneleri de yer alacak. 

Şampiyonluk kutlamaları gece yarısına kadar devam edecek

Deniz üzerindeki kutlamalar sonrası şampiyonluk otobüsüne geçecek olan bordo-mavili ekip, hem şehir turu yapacak hem de stadyuma varana kadar Trabzonspor taraftarlarını selamlayacak. Kupa töreninin gerçekleştirileceği Medical Park Stadyumu’nda saat 16.00 itibariyle girişler başlayacak. Saat 18.00’da başlayacak etkinlikler kapsamında konserler, danslar ve gösteriler sergilenecek. Bir dizi etkinlik sonrası Trabzonspor’a şampiyonluk kupası verilecek. Kupa töreninde konfeti yağmuru yaşanacak. Kupa eşliğinde şehir turu yapacak olan bordo-mavililer, saat 23.00’a kadar şampiyonluk sevincini yaşamaya devam edecek. Trabzonspor kafilesi ardından Altay müsabakası için İstanbul’a geçiş yapacak. 

Trabzonspor yönetimi, Altay maçı bilet fiyatlarında indirime gitti

Altay karşılaşmasını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacak olan Trabzonspor, bu maça da özel bir önem veriyor. İstanbul’daki on binlerce taraftarının tribünleri doldurması için adım atan kulüp yönetimi, bilet fiyatlarında indirime gitme kararı aldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Altay ile oynayacağımız maçta bilet fiyatlarını indirme kararı aldık. Bu konuda hem İstanbul’dan hem de diğer illerdeki Trabzonspor taraftarından yoğun bir talep geldi. Biz de bu konuda gerekli adımı attık. Fiyatları tekrar güncellemiş bulunuyoruz. Biletleri önceden alan taraftarlarımıza ücret farkları yatırılacaktır. Herhangi bir mağduriyet oluşmayacak” şeklinde konuştu. Trabzonspor-Altay müsabakasının bilet fiyatları 100 lira ile 750 lira arasında değişiyordu. Biletlerin tamamının tükendiği öğrenildi. 

Yorumlar (0)