Trabzonspor, şampiyonluğu İstanbul'da kutladı!

Trabzonspor, 38 yılın ardından Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştı. İstanbul Yenikapı'da toplanan yaklaşık 200 bin kişi, şampiyonluğu doyasıya kutladı.

SPOR 09.05.2022, 00:47 09.05.2022, 01:06 Hakan Öksüz
Trabzonspor, şampiyonluğu İstanbul'da kutladı!

Süper Lig'de 38 yıl sonra şampiyonluğa uzanan Trabzonspor, yurdun her bölgesinden milyonlarca kişiyi sevince boğdu. Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarından biri de Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlendi. 

Kutlamaya Trabzonsporluların yanı sıra diğer takımların taraftarları da katıldı. Önceki hafta Trabzon'da yapılan ve dünyaca ilgi gören ışıklı kutlamanın bir benzeri yapıldı.

Alana gelenler, hem müzikle hem de havai fişek gösterileriyle coştu.

Etkinlikte çok sayıda Trabzonlu sanatçı yer aldı. Taraftarların cep telefonlarıyla yaptığı ışıklı şov büyük beğeni topladı. Gelen bilgilere göre yaklaşık 200 bin kişi kutlamalara katıldı.

"Farklı olduğumuzu herkese gösterdik"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, etkinlik sırasında sahneye çıkarak taraftarlara seslendi. "Farklı olduğumuzu herkese gösterdik." diyen Ağaoğlu, "Aslında Trabzonspor ateşi hiç sönmemişti. Yoksa burada 176 bin kişi toplanmazdı. Bu başarıdaki en büyük pay sizin. Doyasıya kutlayın." şeklinde konuştu.

Ağaoğlu'nun konuşmasını alkışlayan ve tezahürat yapan taraftarlar için "İşte taraftar, işte şampiyon" ifadelerini kullandı. 

"Rakiplerin tacizlerini boş verelim"

Eğlencenin aşırıya kaçırılmaması gerektiğinin altını çizen Ağaoğlu, "Rakiplerin tacizlerini boş verelim. Biz kendi mutluluğumuza bakalım. Maç da kaybedilir şampiyonluk da. Önemli olan karakterinizi kaybetmemek." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)