TFF, 4 takımımızın lig maçlarını erteledi

Türkiye Futbol Federasyonu, Avrupa kupalarında mücadele veren Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Adana Demirspor'un bu hafta oynayacağı lig maçlarını erteleme kararı aldı.

SPOR 22.08.2023, 17:58
TFF, 4 takımımızın lig maçlarını erteledi

Avrupa'da boy gösterecek olan takımlarımızın rakiplerinin ulusal liglerde oynayacakları karşılaşmaları ertelenmişti. Bu kapsamda harekete geçen Türkiye Futbol Federasyonu, Avrupa kupalarında play-off oynayacak olan Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un lig maçlarını erteleme kararı aldı.

Maçlar ilerleyen bir tarihte oynanacak

Süper Lig'in 3. haftasında 26 Ağustos Cumartesi akşamı Galatasaray, İstanbulspor’a konuk olacaktı. 27 Ağustos Pazar günü de Fenerbahçe, sahasında Başakşehir ile kozlarını paylaşacaktı. Adana Demirspor ile Beşiktaş ise 28 Ağustos Pazar günü Dolmabahçe'de mücadele edecekti. TFF'nin Avrupa maçları nedeni ile erteleme kararı alması sonrasında maçların ileri bir tarihte oynanması kararı verildi.

Rakip takımların maçları da ertelendi

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi olan Molde'nin ulusal liginde Viking ile mücadele edeceği maç ertelenirken, Beşiktaş’la karşı karşıya gelecek olan Dinamo Kiev'in Veres Rivne ile karışılacağı lig maçı da yine ileri bir tarihe ertelendi. Fenerbahçe'nin rakibi olan Hollanda temsilcisi Twente'nin ligde Vitesse ile kozlarını paylaşacağı mücadele 27 Eylül Çarşamba gününe ertelenirken, Adana Demirspor ile mücadele edecek olan Belçika ekibi Genk'in lig mücadelesi de ertelendi.

Yorumlar (0)