Testis tümörü tespit edilmişti… Haller’den kötü haber!

Kısa süre önce testis tümörü olduğu tespit edilen Borussia Dortmund’un yıldız golcüsü Sebastian Haller, başarılı bir operasyonla yeniden sağlığına kavuştu. Ancak konu hakkında açıklamalarda bulunan Borussia Dortmund Sportif Direktörü Sebastian Kehl, 28 yaşındaki futbolcunun uzun süre forma giyemeyeceğini açıkladı. 

SPOR 29.07.2022, 08:53 29.07.2022, 17:10
Testis tümörü tespit edilmişti… Haller’den kötü haber!

Geçen ay 31 milyon avro bonservis bedeli ile Ajax’tan Borussia Dortmund’a transfer olan 28 yaşındaki golcü futbolcu Sebastian Haller, imza attıktan kısa süre hayatının en üzücü haberini aldı. Testis tümörü teşhisi konan Haller, hazırlıkların tamamlanması sonrası ameliyata alındı. Başarılı bir operasyon geçiren deneyimli futbolcu, sağlığına yeniden kavuştu. 

“2022 yılının sonuna kadar forma giymesi oldukça zor gözüküyor”

Başarılı geçen ameliyatın ardından Haller’in ne zaman sahalara döneceği de merak konusu oldu. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Borussia Dortmund Sportif Direktörü Sebastian Kehl, yıldız futbolcunun uzun süre maçlarda forma giyemeyeceğini duyurdu. Haller’in son durumunun iyi olduğunu vurgulayan Kehl, “Haller önemli bir operasyon geçirdi. Bundan sonraki süreç çok önemli. Uzmanlar, nasıl bir terapiye ihtiyaç duyulduğunu kendi aralarında tartışıyorlar. Ancak kendisinin 2022 yılının sonuna kadar forma giymesi oldukça zor gözüküyor. Birkaç ay da takımla beraber çalışmalara katılamayacak” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)