Temsilcimiz Fenerbahçe, Austria Wien deplasmanında!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında Austria Wien ile karşılaşacak. Kritik mücadele öncesi basın toplantısında konuşan Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, hangi oyuncuların hazır maça hazır olmadığını açıkladı. Austria Wien-Fenerbahçe maçının saati ve yayınlanacağı kanal merak ediliyor. İşte detaylar...

SPOR 18.08.2022, 13:53 19.08.2022, 00:21 Hakan Öksüz
Temsilcimiz Fenerbahçe, Austria Wien deplasmanında!

Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e elenen Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi üçüncü turunda Çekya'nın Slovacko takımını eleyen sarı lacivertliler, play off turunda Austria Wien ile eşleşti. Avusturya temsilcisini eleyerek adını gruplara yazdırmak isteyen Fenerbahçe, turun ilk maçına deplasmanda çıkacak.

Austria Wien-Fenerbahçe maçının saati ve kanalı 

Futbolseverler, Austria Wien-Fenerbahçe maçının saati ve kanalı ile ilgili detayları merak ediyor. Avusturya'nın başkenti Viyana'da yer alan Viola Park Stadı'nda bu akşam oynanacak karşılaşmanın başlama saatinin 22.00 olduğu kaydedildi. Kritik mücadele, D Smart platformu 77. Kanal'dan naklen ekranlara gelecek. Tecrübeli Alman hakem Daniel Siebert'in düdük çalacağı maçta yan hakemler Rafael Foltyn ve Jan Seidel olacak.

Jesus: Avantajlı dönmek istiyoruz!

UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmek isteyen Fenerbahçe, bu hedefini gerçekleştirmek için turun ilk maçında avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, rakiplerinin bir hayli güçlü olduğunu vurguladı. Avrupa arenasında prestij sahibi bir takımla oynayacaklarına değinen Jesus, "Bize zorluk çıkartacaklarına eminim ama İstanbul'a avantajlı şekilde dönmek istiyoruz." dedi.

"Hakan, Mert ve Alioski hazır değil"

Kritik maçta görev alacak futbolculara ilişkin yorumda bulunan tecrübeli teknik adam, "Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci ve Alioski'nin fiziksel olarak hazır durumda olmadıklarını söylemeliyim. Özellikle uzun süreli bir sakatlık sürecinden geçen Mert ve İrfan'ın hazır duruma gelmemesi son derece doğal. Bizim hedefimiz her maçta galip gelmektir. Hem rakibimiz hem de biz Avrupa sıralamasında alt basamaklardayız ama bunun bir önemi yok. Hak ettiğimiz yerde bulunmuyoruz." diye konuştu.

Yorumlar (0)