Süper Lig'de 14. haftada neler oldu?

Süper Lig'de 14. haftanın en dikkat çekici olaylarını sizler için derledik...

SPOR 10.12.2019, 12:01 12.01.2020, 20:36
Süper Lig'de 14. haftada neler oldu?

Galatasaray`da 9. sezonunu oynayan ve son yıllarda kazanılan başarılarda büyük katkısı olan 33 yaşındaki Uruguaylı kaleci, bu sezon da etkili mücadelesiyle ön plana çıktı. Muslera, Alanya karşılaşmasında da kariyerinin en unutulmaz maçlarından birisini oynadı.

Falcao 67 gün aranın ardından kadroda

Sarı-kırmızılı takımda Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao, uzun bir aradan sonra maç kadrosuna dahil oldu. Aşil tendonunda yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun bir tedavi sürecinden geçen Falcao, karşılaşmada yedekler arasındaydı. Oyuna sonradan girdi.

Muriqi yine gol attı

Sakatlıktan dönen Fenerbahçe`nin Kosovalı yıldızı Vedat Muriqi, takımının Gençlerbirliği`ni 5-2 mağlup ettiği karşılaşmada da fileleri havalandırdı.

Ferdi Kadıoğlu`ndan şık gol

Sarı-lacivertli takımın genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, kupadaki golünden sonra Gençlerbirliği maçında da çok şık bir gole imzasını attı.

Sörloth fırtınası devam ediyor

Antalyaspor`u deplasmanda 3-1 mağlup eden Trabzonspor`da Sörloth yine boş geçmedi. Süper Lig`in geride kalan 14 haftasında 26 puan toplayarak 3. sırada yer alan Trabzonspor, Norveçli yıldızının skor ürettiği 9 maçta hiç mağlup olmadı.

Beşiktaş'ta `Umut`lar tükenmiyor

Beşiktaş, Kasımpaşa`yı 3-2 mağlup etti. Oyuna sonradan dahil olan Umut Nayir 71 ve 90+5`te attığı gollerle takımına galibiyeti yaşattı.

Göztepe İlhan Palut ile yükseldi

Süper Lig`in 14. hafta maçında deplasmanda Ankaragücü`nü 3-1 yenen Göztepe, yükselişe devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım, son 5 haftada 11 puan toplayarak iddiasını ortaya koydu.

Sivasspor liderliği kimseye bırakmıyor

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig`in 14. hafta maçında deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup ederek zirveyi kimseye bırakmadı. Kırmızı-beyazlılar üst üste 6. kez galibiyet elde etti.

Konya galibiyeti unuttu

Konyaspor sahasında Gaziantep ile golsüz berabere kaldı. Alınan bu sonuçla galibiyet hasreti 7 maça çıkan İH Konyaspor puanını 14, Gaziantep FK ise 17 yaptı.

Kayserispor rahatladı

Süper Lig`de 14. haftanın kapanış karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor, sahasında Çaykur Rizespor`u 1-0 mağlup ederek bu sezonki 2. galibiyetini elde etti.

Yorumlar (0)