Slovenya: Türk devleri geliyor

Avrupa'da mücadele veren temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Sloven takımları ile eşleşmesi büyük ses getirdi. Sloven medyası Fenerbahçe ve Galatasaray’ı manşetlerine taşırken taraftarlar ise maçları heyecanla beklediklerini söyledi.

SPOR 04.08.2023, 13:08 05.08.2023, 12:57
Slovenya: Türk devleri geliyor

Hem Galatasaray’ın hem de Fenerbahçe'nin Sloven takımları ile eşleşmesi ülkede büyük ses getirdi. Olimpija Ljubljana, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. eleme turundaki rakibi olurken, Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Sloven rakibi Maribor ile mücadele edecek.

‘‘Slovenya'da Türk haftası’’

Sloven medyası da yapılacak olan mücadelelere büyük ilgi gösterdi. Maçlar ile ilgili haberlere 'Slovenya'da Türk haftası olacak' şeklinde başlık atıldı. Slovenya’nın temsilcisi takımlarının Galatasaray ve Fenerbahçe ile karşılaşacakları vurgulanarak, "Sloven kulüpleri ve Türk devleri Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki karşılaşmanın tadını çıkarabilecekleri güzel bir hafta Sloven taraftarlarını bekliyor. Önümüzdeki hafta, Sloven futbolseverler için adeta unutulmaz bir hafta olacak" şeklinde ifadeler kullanıldı.

‘‘Türk devi Slovenya’ya geliyor’’

Galatasaray'ın Zalgiris'i geride bırakarak Olimpija Ljubljana ile eşleşmesi ise 'Türk devi geliyor' başlıkları ile duyuruldu. Haberlerde ise kadrosunda birçok yıldız oyuncuyu barındıran sarı-kırmızılı ekibin Olimpija takımının Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda mücadele edeceği rakibi olduğu yazıldı. Ljubljana'da yapılacak olan maçın kapalı gişe oynanacağı bekleniyor.

Galatasaray favori

Olimpija Ljubljana takımının teknik direktörü Joao Henriques, rakibini değerlendirdi. Portekizli teknik adam, "Avrupa sezonunu sonbahar aylarına kadar uzattık. Galatasaray favori olacak fakat biz de savaşacağız çünkü biz ilerlemek istiyoruz. Eğer bunu başarırsak turlayabiliriz" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)