Şenol Güneş istifa etti: Beşiktaş olağanüstü seçime gidiyor

Beşiktaş'ta UEFA Konferans Ligi'nde oynanan Lugano mücadelesinde yaşanan mağlubiyetin ardından teknik direktör Şenol Güneş’in istifa ettiği öğrenildi.

SPOR 06.10.2023, 12:40 06.10.2023, 12:45
Şenol Güneş istifa etti: Beşiktaş olağanüstü seçime gidiyor

Şenol Güneş Beşiktaş’ın bugünkü idmanına çıkmadı. Beşiktaş yönetimi ise olağanüstü seçim kararı verdi. Olağanüstü seçim için, "Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın hangi gün gerçekleştirileceği ise önümüzdeki hafta düzenlenecek olan basın toplantısı ile ilan edilecektir" şeklinde ifadeler kullanıldı.

Beşiktaş yönetiminden açıklama

Beşiktaş yönetimi tarafından yapılan açıklamada, "Teknik direktör Şenol Güneş’e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Lugano maçının ardından başkanımız Ahmet Nur Çebi ile bira araya gelen teknik direktörümüz Şenol Güneş, Beşiktaş’ımızın menfaatleri doğrultusunda yeni bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, kulübün ve takımın önünü açmak için alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade etti. Güneş, bugün itibari ile görevinden ayrılmıştır.

Şenol Güneş’e kulübümüze sağladığı katkılar nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyer yaşamında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş’ta 2. Şenol Güneş Dönemi

41 maç

28 galibiyet

6 mağlubiyet

7 beraberlik

Yorumlar (0)