Şenol Güneş'in listesindeki geleceğin yıldızları!

A Millî Takım Teknik Direktörü Güneş, Hollanda, Almanya, Belçika ve Fransa’nın alt yaş millî takımlarında oynayan 13 futbolcuya millî takım formasını giydirmek istiyor.

SPOR 19.11.2019, 09:25 12.01.2020, 17:29
Şenol Güneş'in listesindeki geleceğin yıldızları!

Türkiye'yi EURO 2020  finallerine taşıyan tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş bir yandan da geleceğin A Millî Takımı'nın temelini oluşturmak istiyor. Ekibiyle beraber Avrupa ülkelerinin alt yaş millî takımlarında forma giyen Türk asıllı futbolcuları inceleme altına alan başarılı teknik adam, kendisine 13 kişilik bir liste çıkarttı. Şenol Güneş'in millî takımda görev vermek istediği futbolcular içerisinde Hakan Çalhanoğlu'nun iki kuzeni Kerim ve Turan da yer alıyor.

Şimdiden geleceğin planlarını yapıyor

Tecrübeli teknik adam, Ahmed Kutucu ve Berkay Özcan ile hızlandırdığı gurbetçi yıldızlara Ay-yıldızlı formayı giydirme uygulamasına finaller öncesinde tüm hızıyla devam edecek. Hazırlık karşılaşmalarında mercek altına alınan bazı gençler millî takımda görevlendirilecek. Şenol Güneş'in ekibine, “Genç isimleri acilen kazanmamız lazım. Bunu başarırsak Türkiye en az 10 yıl kadro sorunu yaşamaz ve her finalde iddialı olur” dediği iddia ediliyor.


 

Yorumlar (0)