Rıdvan Yılmaz imzayı attı: İşte bonservis bedeli

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Rıdvan Yılmaz, İskoçya'nın Rangers ekibine transfer oldu. Bonservis bedelinin ise 2,25 milyon avroluk kısmı koşula bağlı olmak üzere toplam 6,25 milyon avro (114 milyon lira) olduğu açıklandı. Öte yandan, bir sonraki transferden de yüzde 20 oranında pay alınacak.

SPOR 25.07.2022, 19:51
Rıdvan Yılmaz imzayı attı: İşte bonservis bedeli

Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından Borsa İstanbul'a iletilen ve KAP'ta (Kamuyu Aydınlatma Platformu) da yayımlanan açıklamada, defansın solunda görev yapan 21 yaşındaki oyuncunun transferi için Rangers ile anlaşma sağlandığı kaydedildi.

Beşiktaş kasasını doldurdu

Bahse konu açıklamada, "Profesyonel oyuncumuz Rıdvan Yılmaz'ın Rangers Kulübü'ne kesin transferi hususunda 4 milyon avro (73 milyon lira) garanti bedel, 2,25 milyon avro (41 milyon lira) koşula bağlı bedel ve futbolcunun Rangers ile sözleşmesi sürerken bir diğer kulübe kiralanması veyahut kesin transferi durumlarında, elde edilen net transfer gelirinin yüzde 20'lik kısmının kulübümüze ödenmesi şeklinde anlaşmaya varılmıştır." ifadelerine yer verildi.
 

Rangers da duyurdu

İskoç ekibi ise resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak, "Kulübümüze hoş geldin Rıdvan Yılmaz." mesajıyla transferi taraftarlarına bildirdi. 21 yaşındaki genç oyuncu, yeni takımıyla 5 senelik mukavele imzaladı.

Rıdvan Yılmaz, geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı formayı giydiği 33 resmi karşılaşmada 3 defa fileleri havalandırdı.
 

Yorumlar (0)