Rıdvan Dilmen, Trabzonspor’un şampiyonluğunu kutladı 

Süper Lig’de Trabzonspor’un, dünkü Altay maçında galibiyet elde etmesinin ardından spor programında konuşan Rıdvan Dilmen, bordo-mavili takımı şampiyon ilan etti.  

SPOR 22.12.2021, 15:46 23.12.2021, 09:23
Rıdvan Dilmen, Trabzonspor’un şampiyonluğunu kutladı 

Süper Lig’de 18’inci hafta kapsamında Galatasaray, Adana Demirspor’a 2-0 mağlup olurken Trabzonspor da Altay’ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından spor programında konuşan Rıdvan Dilmen, dört büyüklerin performanslarını değerlendirdi. Trabzonspor'un rakiplerine karşı ezici üstünlük yakaladığını belirten Dilmen, “Şampiyonluğu hayırlı olsun. Bu saatten sonra şampiyon olamazlarsa kendi kabahatleri olur, en fazla da bizi mahcup ederler.” şeklinde konuştu. 



“Trabzonspor herkese ‘bay bay’ dedi” 

Dilmen: “Beşiktaş, Türkiye’de futbol oynayamıyor. Şampiyonlar Ligi’nde oynadı, Süper Lig ile ilgisi kalmadı. Galatasaray ve Fenerbahçe de Avrupa Ligi’nde oynadı, Süper Lig ile ilgileri kalmadı. Trabzonspor da hepsine ‘bay bay’ dedi. Galatasaray’ın kadrosu çok genç bu yüzden rotasyon yapılması doğru değil. Bu saatten sonra da işi çok zor. Artık futbolcuları motive etmek kolay olmayacak.” 

Yorumlar (0)