Renato Augusto'dan transfer açıklaması geldi!

Galatasaray'da Belhanda'nın yerine devre arasında takıma katılacağı iddia edilen Renato Augusto açıklama yaptı.

SPOR 30.10.2019, 17:32 02.11.2019, 20:55
Renato Augusto'dan transfer açıklaması geldi!

Galatasaray'da göstermiş olduğu performans nedeniyle taraftarlardan büyük tepki alan Younes Belhanda'nın devre arasında takımdan gideceği iddia ediliyordu. Sarı kırmızılı takımın orta saha mevkisi için  Renato Augusto'ya imza attıracağı iddia edilmişti. Çin'de oynayan Brezilyalı futbolcu Yahoo Sport ile bir demeç gerçekleştirdi.

Burada mutlu olduğunu belirten yıldız oyuncu, "Ailem ve ben tamamen buraya adapte olduk. Çin'de hayat çok güzel. Dünyanın en büyük metropollerinden biri. Her şeyi burada bulabiliyoruz. Şehir muhteşem. Pazarlar, restoranlar, alışveriş merkezleri, parklar ve ziyaret edilebilecek birçok harika yer var. İnsanlar da çok alıcı. Bizim için tek zorluk sadece dil. Sık sık eşimle birlikte alışverişe, oğlumla birlikte yürümeye çıkıyorum. Hayatın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Brezilya'ya dair en çok akrabalarımızı özlüyoruz ama burada da Brezilyalı arkadaşlarımız var." açıklamasında bulundu.

renato augusto ile ilgili görsel sonucu

Orada hayatın çok sakin olduğunun altını çizen Augusto, "Kulübe 5 dakika uzaklıkta oturuyorum ve antrenmanlarla maçlara elektrikli bisikletimle gidiyorum. Çin'de her şeye daha fazla saygı var. Özellikle Brezilyalı futbolculara hayran olduklaır için bizi çok iyi karşılıyorlar" ifadelerine yer verdi.

Kulübünde 2021 yılına kadar sözleşmesi devam edecek olan Augusto, bu yıl 35 resmi karşılaşmada 13 gol, 10 asist yaptı.
 

Yorumlar (0)