Rakiplerinin tüm deplasman masraflarını karşıladılar!

TFF 2. Lig'de mücadele etmekte olan Hekimoğlu Trabzon kulübü, Şanlıurfaspor'un maddi imkansızlıklardan dolayı karşılaşmaya gelemeyeceğini belirtmesinin ardından rakiplerinin tüm deplasman masraflarını karşılayacaklarını açıkladı.

SPOR 02.11.2019, 09:20
Rakiplerinin tüm deplasman masraflarını karşıladılar!

TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, yaşamış olduğu maddi problemlerden dolayı bu hafta oynanacak olan Hekimoğlu Trabzon karşılaşması için deplasmana gidemeyeceklerini ifade etmişler ve maça çıkamayacaklarını belirtmişti.

Şanlıurfaspor resmî Facebook hesabından, "Maddi imkansızlıklardan dolayı pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Hekimoğlu Trabzon maçına gidilemeyecektir. Kamuoyunu duyurulur" açıklaması yapıldı.

Yeşil-sarılı kulübün rakibi Hekimoğlu Trabzon duyuru sonrasında resmi Twitter hesabından, Şanlıurfaspor’un bütün masraflarını karşılamak istediklerini ifade etti.

Yapılan paylaşımda, "Hafta sonu karşılaşacak olduğumuz Şanlıurfaspor’un maddi imkansızlıklar dolaysıyla Trabzon’a gelemeyeceklerini öğrenmiş bulunmaktayız. Yönetim Kurulu olarak Şanlıurfaspor’un bütün masraflarını karşılamak istediğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız." denildi.

Rakibinin karşılaşmaya çıkamaması dahilinde oynamadan 3 puan sahibi olacak olan Hekimoğlu Trabzon’un bu hareketi büyük alkış aldı.

Yorumlar (0)