Ümit Erdim'den "kilo" eleştirilerine Killa Hakan tarzı cevap!

Uzun yıllar fazla kilolarıyla başı dertte olan oyuncu Ümit Erdim, tüp mide ameliyatı olarak fazla kilolarından kurtulmuştu.

MAGAZİN 02.11.2019, 09:19
Ümit Erdim'den "kilo" eleştirilerine Killa Hakan tarzı cevap!

"Hayat Bilgisi", "Gönül" ve "Selena" gibi dizilerle adını duyuran Erdim, tüp mide ameliyatı sonucu 73 kilo vererek 69 kiloya düştü. Ümit Erdim, Instagram'dan yayınladığı bir video ile, kendisine gelen kilo eleştirilerine ilginç bir yanıt verdi.

Kilo eleştirilerine Killa Hakan tarzı cevap!

Eylül 2015'ten beri aşk yaşayan Ümit Erdim ve Seda Çınar çifti, iki yıl önce nikah masasına oturmuş, geçtiğimiz yıl çiftin bebeği Ses dünyaya gelmişti.

Ümit Erdim'in tüp mide ameliyatı olarak 73 kilo vermesinin ardından takipçileri, "Hastalıklı mısın?", "Ölü gibisin" ve "Zayıflıktan öleceksin" gibi yorumlarda bulundu. Sevilen oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı bir video ile takipçilerinin eleştirilerine esprili bir yanıt verdi.

Rapçi Killa Hakan'ın tarzıyla konuşan Erdim, videoda şunları söyledi:
"Bir sene önce tüp mide ameliyatı oldum. Bu ameliyatı da profesör yaptı. Beni iyi dinle. Beni işi bilen insan, iyi bir ortamda ameliyat etti. Sağda, solda konuşuluyor. 'Ümit ağabey yüzün çöktü, hastalıklı gibi oldun. Çok zayıfladın...' Lan zımbo! Ameliyatın ilk senesinde hep böyle oluyor. Bunu doktorlar söyledi oğlum. Aklına senin anan baban sokmadı mı? Bak güzel insanlara selam olsun. Onlara hiçbir şey söylemiyorum. Bazı kardeşlerim 'Ümit ağabey sen nasıl kendini iyi hissedersen öyle olsun' diyor ama o kalbi kirli olanlar varya... Onlar... Bak oğlum, tararım lan seni çift silahla! Sen hiç tüp mide ameliyatlının yumruğunu yedin mi? Yüzüm çöktüyse çöktü lan, sana ne zımbo! Yüz benim, vücut benim anladın mı? Kalbi güzel insanlara selam olsun."

Yorumlar (0)