Passolig Nedir?

Taraftarı olduğunuz takımın maçlarını tribünlerde izlemek ve heyecana canlı bir şekilde ortak olmak için Passolig kartınızın olması gerekmektedir.

SPOR 30.07.2020, 00:07
Passolig Nedir?

Böylece hem kendiniz, hem de sevdikleriniz için alabileceğiniz bu kart sayesinde tüm olumsuzluklardan sıyrılarak, daha huzurlu bir şekilde izleyebilirsiniz. Güvenilir bir şekilde maç izlemek isteyen taraftarların işini kolaylaştıran Passolig kart sayesinde kulüplerin de büyük fırsatları ve ayrıcalıkları kazandığını vurgulayabiliriz.

2014 yılından bu yana yasal düzenlemeler neticesinde maçları izlemek isteyen kişilerin bilet alma zorunluluğu yerini Passolig kartlara bırakmıştır. Elektronik biletlerle tanımlamaların daha hızlı bir şekilde yapılması sayesinde maçlara girmek daha kolay bir hal almıştır. Yalnızca maçlarda değil, kredi kartı olarak kullanmak istediğinizde veya ulaşım kartı yerine de geçebilen Passolig sahibi olmanız halinde her alanda büyük ayrıcalıklardan faydalana bileceksiniz.

Passolig Kart sahibi olan sporseverler için tüm  maç bilgileri otomatik yüklenmektedir. Kombine biletler de dahil olmak üzere, hangi maça gitmek istediğinizi belirttiğinizde e-posta adreslerinize ve GSM numaralarınıza gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Stadyumlara giriş yaparken biletlerinizin yazılı çıktısına ihtiyaç duyduğunuzda, el terminalleri sayesinde bu işlemi gerçekleştirmeniz mümkün hale gelmektedir.

Passolig Ücreti Ne Kadar?

Bu kartlara sahip olmak istediğinizde belirli ücretleri ödemeniz gerekmektedir. Taraftarı olduğunuz takımlara göre değişen ücretler için güncel bilgileri elde ederek ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede sahip olacağınız Passolig kart ile 1 yıllık kullanım süresini elde edebileceksiniz. Bu sürenin sonunda yenileyerek kullanmaya devam edebileceğiniz kartlarınız için aynı bedelleri ödemeniz gerekmektedir.

Passolig Kart Nasıl Alınır?

Passolig alabilmeniz için öncelikle resmi sitesi üzerinden hemen al butonu ile işlemleri gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Başvuru formunu doldurmanızın ardından SMS ile şifrenizi alabilir ve kart talebinde bulunabilirsiniz. Kartınız elinize ulaşana dek maç biletlerini online olarak satın alabilir ve stadyumlarda tek girişlik kart alımları ile sorunsuz giriş yapabilirsiniz. Elinize ulaştığı andan itibaren ise yalnızca biletinizi online olarak almanız yeterli olacaktır.

Yorumlar (0)