Onlar da 'Aslan' oldu

Galatasaray, futbolcular Şener Özbayraklı ve Jimmy Durmaz'ı renklerine bağladı.

SPOR 02.07.2019, 19:23 02.07.2019, 20:58
Onlar da 'Aslan' oldu

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, Şener Özbayraklı ile 2, Jimmy Durmaz ile de 3 yıllık sözleşmeye imza atıldığı kaydedildi.

Açıklamada, Fenerbahçe ile sözleşmesi biten 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Şener Özbayraklı'ya 2019-2020 sezonu için 6 milyon lira, 2020-2021 için ise 7 milyon lira ödeneceği belirtildi.

Son olarak Fransa'nın Toulouse ekibinde top koşturan 30 yaşındaki Türk asıllı İsveçli hücum oyuncusu Jimmy Durmaz'ın ise 2019-2020 sezonu için 6 milyon lira, 2020-2021 için 7 milyon lira, 2021-2022 için ise 8 milyon lira alacağı aktarıldı.

JIMMY DURMAZ: "TEKRAR ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Jimmy Durmaz, GS TV'ye yaptığı açıklamada, "Formayı ilk giydiğim anda çok gururlandım. Taraftarlarımıza sahada sonuna kadar mücadele edeceğimi ve önümüzdeki sene tekrar şampiyon olmak için elimden geleni yapacağımı söyleyebilirim." şeklinde konuştu.

Kariyerinde BK Forward, Malmö, Gençlerbirliği, Olympiakos ve Toulouse takımlarında top koşturan Jimmy Durmaz, gelecek sezonu iple çektiğini belirterek, "Taraftarlarla dolu Türk Telekom Stadı'nda oynamak inanılmaz olacak. Tekrar şampiyon olacağız. En büyük Cimbom." ifadelerini kullandı.

ŞENER ÖZBAYRAKLI: "BUNU İLK KEZ YAŞAYACAĞIM"

29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Şener Özbayraklı ise, "Çok büyük bir camiaya geldim. İnanılmaz heyecanlıyım. Bana gösterilen ilgiden çok memnunum. Bunun karşılığını vermek için de sabırsızlanıyorum. İnşallah buradaki başarılarda benim de katkım olur. Bu başarıların parçası olurum." dedi.

Kariyerinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup maçı oynamadığını belirten Şener, "Bunu ilk kez Galatasaray'da tadacağım. Bunun bilincinde olacağım. Bunun için kendimi motive edeceğim ve çalışacağım. Üst seviye maçlar olacak. En iyi şekilde hazırlanıp büyük maçlarda en iyi performansımı sergilemek istiyorum." dedi.

Yorumlar (0)