Okan Buruk'tan Arda Turan açıklaması

Okan Buruk, "Arda Turan bizim için ve Türk futbolu için kıymetli bir isim. Kapımız ona her daim açıktır. Futbol sonrası ne yapacağına kendisi karar verecek. An itibarıyla teknik ekibe katılıp katılmayacağıyla ilgili bir görüşmemiz olmadı." dedi.

SPOR 24.09.2022, 23:51 26.09.2022, 10:23
Okan Buruk'tan Arda Turan açıklaması

Milli maçlar için Süper Lig'e verilen arada İstanbulspor ile hazırlık müsabakasında kozlarını paylaşan Galatasaray, rakibini 2-1'lik skorla yendi.

"Bitiriciliğe çalışacağız"

Maçın akabinde gerçekleştirilen basın toplantısında müsabakayı yorumlayan Buruk, "Seyircilerimizin oluşturduğu atmosferle birlikte Süper Lig kalitesinde bir maç yapmak istiyorduk. Bugün bunu gerçekleştirmiş olduk. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir oyun ortaya koyduk. İki gol attık ama çok sayıda pozisyonu gole çeviremedik. Pozisyona girdikten sonra goller bir şekilde geliyor ama bitiriciliği artırmak lazım. Bitiricilik hususunda çalışmalarımız devam edecek. Mata, Icardi, Dubois ve Midtsjö'nün süre alması önemliydi. Akademimizden futbolcuları da oynattık. Bugün bizi en çok mutlu eden şey de buydu. Futbolcularımı kutluyorum." dedi.

"Arda'ya kapımız her daim açık"

Okan Buruk, futbol kariyerini sonlandıran Arda Turan'ın teknik ekip arasında bulunup bulunmayacağına ilişkin olarak ise "Arda Turan bizim için ve Türk futbolu için kıymetli bir isim. Kapımız ona her daim açık. Futbol sonrası ne yapacağına kendisi karar verecek. An itibarıyla böyle bir görüşmemiz olmadı." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)