Nihat Özdemir: Ali Koç'un yerinde olsam...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Özdemir, "Ali Koç'un yerinde olsam Türkiye Bankalar Birliği ile borç yapılandırmasını imzalar, harcama limitini artırırdım. "dedi. 

SPOR 11.08.2020, 10:21
Nihat Özdemir: Ali Koç'un yerinde olsam...

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2020-21 sezonu için kendisine verilen harcama limitinden hiç de memnun değil.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), söz konusu limitlere karşı çıkan takımların başkanları ile görüştü.

Söz konusu görüşmeye Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un açıklamaları damga vurdu. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Özdemir, "Ali Koç'un yerinde olsam Türkiye Bankalar Birliği ile borç yapılandırmasını imzalar, kulübü rahatlatır ve böylece verilen harcama limitini artırırdım. "dedi. 

Özdemir, bu şekilde Fenerbahçe'yi geçen sene bile şampiyon yapabileceğini söyledi. 

Koç, Fenerbahçe'nin Türkiye Bankalar Birliği ile borç yapılandırması anlaşmasını imzalamadıkları için kendilerine verilen harcama limitlerinin düşük olduğu konusundaki eleştirisini sürdürdü. 

Ödeyebileceği bir anlaşmayı imzalamayı tercih ettiğini aktaran Koç, söz konusu anlaşmaya imza attığı anda temerrütte düşeceğini ve ödeme vadesinin çok az olduğunu belirtti.

Koç, ödeme vadesinin 10 yıla kadar uzatılması gerektiğini ekledi. 

Yorumlar (0)