Neuer kansere yakalandığını açıkladı

Bundesliga (Almanya Birinci Futbol Ligi) ekiplerinden Bayern Münih’in formasını terleten Alman file bekçisi Manuel Neuer, cilt kanseri nedeniyle üç defa operasyon geçirdiğini açıkladı.

SPOR 02.11.2022, 20:31 03.11.2022, 17:44
Neuer kansere yakalandığını açıkladı

Tenisçi Angelique Kerber ile güneş koruma ve bakım ürünlerini piyasaya sürecek ortak bir firma kuran Neuer, firmanın lansmanına dair gerçekleştirilen basın duyurusunda önemli açıklamalar yaptı.

Neuer, Angelique Kerber ve kendisinin cilt rahatsızlıklarına dair evvelden yaşanmış bazı hikayeleri olduğunu kaydederek, kendisinin cilt kanserinden ötürü üç defa operasyona girdiği bilgisini aktardı.

Deneyimli kaleci, devamlı olarak açık havada antrenman yaptığı ve boş zamanını da doğada geçirmeyi çok sevdiği için güneşten korunmaya hiçbir zaman dikkat ettiğini belirtti.

Bir süredir forma giymiyor

Bu arada, Neuer omuzundaki sakatlık nedeniyle bir süredir forma giymiyor. Fakat Neuer’in 18 gün sonra Katar’da başlayacak olan 2022 Dünya Kapası evvelinde kaleye döneceği öğrenildi. 

Bayern Münih’in teknik patronu Julian Nagelsmann, Neuer’in hafta başından bu yana antrenmanlara başladığını dile getirerek, “Çok iyi durumda. Bu hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada forma giyebilir. Bunu gün gün değerlendiriyoruz." dedi. 

Almanya Milli Takımı'nın teknik patronu Hansi Flick, 2022 Dünya Kupası aday kadrosunu önümüzdeki hafta açıklayacak.

Yorumlar (0)