Nelsson'dan transfer iddialarına yanıt!

Galatasaray'ın genç stoperi Nelsson, transferine dair çıkan söylentilere yanıt verdi. Türkiye'deki futbol ile Danimarka Ligi'ni de karşılaştıran Nelsson, Trabzonspor'un golcüsü Cornelius'u arayarak tebrik ettiğini söyledi.

SPOR 10.06.2022, 14:35 10.06.2022, 17:48 Hakan Öksüz
Nelsson'dan transfer iddialarına yanıt!

Galatasaray'ın 23 yaşındaki Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'un takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. İtalyan ekibi Torino'nun, genç savunmacının transferini bitirmek için İstanbul'a gelerek sarı kırmızılı yönetimle masaya oturacağı iddia edilmişti.

Transfer söylentileriyle ilgilenmediğini kaydeden genç oyuncu, Galatasaray'da forma giymekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. 

"Uzun süreli bir kontratım var"

Sarı kırmızılı takımla yaptığı sözleşmenin devam ettiğini kaydeden Nelsson, "Gelecekte ilgili kesin konuşamam. Transfer döneminde bütün kararları siz veremiyorsunuz, her şey olabilir. Ancak ben burada tamamen futbola odaklandım. Uzun süreli bir kontratım var. Transferimle ilgili durum ciddileşirse o zaman düşünürüz." ifadelerini kullandı.

"Türkiye Ligi, Danimarka Ligi'nden daha kaliteli"

Türkiye'deki futbolla Danimarka Ligi'ni karşılaştıran Nelsson, "Türkiye liginin kesinlikle daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Buradaki tribünlerin coşkusu muazzam. Üzerinizde inanılmaz bir baskı oluşuyor. Danimarka'da durum farklı. Orada aileler, küçük çocuklarıyla maça geliyor. Burada gelenler daha az. Galiba aileler, çocuklarını tribünlerdeki gerilimden korumaya çalışıyor." diye konuştu.

"Cornelius'u tebrik ettim"

Süper Lig'de en beğendiği oyunculardan birinin Trabzonspor'da forma giyen vatandaşı Cornelius olduğunu kaydeden genç savunmacı, "Şampiyon oldular. Takımıyla kazandığı başarı için Cornelius'u tebrik ettim. Sürekli iletişim halindeyiz. Benim için önemli bir insan." dedi.

Yorumlar (0)