Mustafa Cengiz kemoterapi tedavisi görecek!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 10 saatlik operasyon geçirdiği hastaneden taburcu edildi. Cengiz'in doktoru, "Bundan sonraki süreç kemoterapi süreci. Kendisinin maşallahı var." ifadelerini kullandı. 

SPOR 15.05.2020, 14:23
Mustafa Cengiz kemoterapi tedavisi görecek!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, beyninde tespit edilen üç ur sebebiyle 10 saat boyunca operasyon geçirdi. 

Galatasaray Başkanı Cengiz, hastaneden taburcu edildi. 

Ameliyatı yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirurji) Uzmanı Prof. Dr. Uğur Türe, Cengiz'in kemoterapi tedavisi göreceğini ifade etti.

Prof. Dr. Türe, "Geçen hafta zorlu bir ameliyat geçirdik. Beyincikte ve beyin sapında 3 adet tümör vardı. Onları tamamen çıkardık. Kendisi çok iyi durumda ve evine dinlenmeye gidiyor. Bundan sonra bir kemoterapi süreci var. Bu gidişle bunların hepsini en iyi şekilde atlatacağına eminim." açıklamasını yaptı. 

"Her gün toplantı yaptı ama onu yasakladım"

Cengiz'in moralinin yerinde olduğunu kaydeden Prof. Dr. Türe, "Başkanla bir tek sıkıntımız oldu. Uyanır uyanmaz Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulunu toplamaya başladı. Her gün toplantı yaptı ama onu yasakladım. Moralinin bu kadar iyi olması sağlığına en büyük destek. İnşallah böyle gidecek." dedi. 

Cengiz: Galatasaray için çalışmaya devam ediyoruz

Daha sonra açıklamada bulunacağını aktaran Cengiz, "Komadan çıktığım ilk andan itibaren her şey kontrolüm altında. Galatasaray için çalışmaya devam ediyoruz." diye konuştu.

Yorumlar (0)