Mbaye Diagne Galatasaray'a mı dönüyor?

Club Brugge'de bir türlü kadroda kendisine yer bulamayan ve en son B takıma gönderilen Mbaye Diagne'nin Ocak ayında Galatasaray'a geri döneceği iddia ediliyor.

SPOR 03.12.2019, 09:29 03.12.2019, 09:30
Mbaye Diagne Galatasaray'a mı dönüyor?

Club Brugge’de Mbaye Diagne ile ilgili son karara varıldı. Tecrübeli teknik direktör Philippe Clement, Senegalli yıldızla yaptığı görüşmeden sonra, bir süre önce kadro dışı bıraktığı futbolcuyu bu sefer B takıma gönderdiğini dile getirdi.

mbaye diagne ile ilgili görsel sonucu

Geçtiğimiz günlerde Fanatik'e konuşan başarılı futbolcu, Brugge’de mutlu olmadığını, kendini iyi hissetmediğini, çünkü hocası Clement ile bir türlü anlaşamadığını söylemişti.

İlgili resim

Alınan bu kararın ardından, Diagne’nin kiralık sözleşmesinin Ocak ayında feshedileceği tahmin ediliyor. Bu durumda yıldız futbolcunun devre arasında Galatasaray'ın yolunu tutmasına kesin gözüyle bakılıyor.

mbaye diagne ile ilgili görsel sonucu

Senegalli oyuncunun ikinci yarıyı Galatasaray’da geçirip geçirmeyeceği ise Falcao’nun durumuna ve forvet transferinde diğer adayların durumunun ardından netlik kazanacak.

mbaye diagne fatih terim ile ilgili görsel sonucu

Galatasaray futbolcuyu kiralama ya da satma yöntemiyle tekrar gönderecek ya da ikinci yarıda yeniden kadroya dahil edecek. Alınacak son kararı ise Fatih Terim verecek.

Yorumlar (0)