Mane: Neden 10 tane Ferrarim olsun ki?

Geçtiğimiz sezon Liverpool'un kazandığı Şampiyonlar Ligi Kupası ve Süper Kupa'da etkisi büyük olan Sadio Mane, attığı goller harici saha dışında yaptığı yardımlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

SPOR 14.10.2019, 15:31 14.10.2019, 16:28
Mane: Neden 10 tane Ferrarim olsun ki?

Liverpool kulübünden haftalık olarak 200 bin euro kazanç sağlayan Sadio Mane, parasını kendinden çok ülkesi Senegal ve Afrika için yardımda bulunmayı tercih ediyor.

Yıldız oyuncu yapmış olduğu  yardımlar ile Afrika'da yaşanan açlık, eğitim, barınma gibi konulara bir nebzede olsa yardımda bulunmaya çalışıyor.

sadio mane ile ilgili görsel sonucu

"Çıplak ayakla futbol oynadım"

Yapmış olduğu yardımlar hakkında Sadio Mane, "Neden 10 tane Ferrari, 8 tane pırlanta saat, 2 tane uçak isteyeyim? Bu kadar şey benim ya da dünya için ne yapabilir? Bir zamanlar açtım ve tarlada çalışmak zorundaydım. Zor günler geçirdim, çıplak ayakla futbol oynadım. Eğitimim yok fakat bugün kazandığım her şeyi futbola borçluyum ve insanlarıma yardım edebilirim" şeklinde bir açıklamada bulundu.

"Ailelerin ekonomisine katkıda bulunuyorum"

Temmuz ayında Senegal'e açtığı okul ile ilgili Mane, "Bir okul, stadyum yaptırdım ve temiz kıyafet, ayakkabı ve yiyecek temin ettim. Burada bulunan fakir insanlara aylık 70 euro ödeme yapıyorum ve bu sayede ailelerin ekonomisine katkıda bulunuyorum" ifadelerine yer verdi.
 

Yorumlar (1)
Faruk 5 yıl önce
Helal olsun!