Liverpool'dan Salah hamlesi! Twitter'dan duyurdular!

Gelecek sezonda hem Premier Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Liverpool, Mısırlı golcüsü Salah ile sözleşme yeniledi. Yıldız futbolcunun takımda kalacağına ilişkin haber, Twitter'dan duyuruldu.

SPOR 01.07.2022, 18:53 04.07.2022, 09:45 Hakan Öksüz
Liverpool'dan Salah hamlesi! Twitter'dan duyurdular!

İngiltere Premier Lig'de geçen sezon 92 puan toplamasına rağmen Manchester City'nin 1 puan gerisinde kalan Liverpool, ligde şampiyon olmak için yeni sezon kadrosunu inşa etmeye başladı. Liverpool yönetimi, yeni oyuncuları takıma dâhil etmek için çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da kadroyu korumak istiyor.

İspanya'ya gidebileceği konuşuluyordu

Senegalli golcüsü Sadio Mane'yi Alman devi Bayern Münih'e kaptıran Liverpool, bir yıldızını daha kaybetmemek için dikkatli davranıyor. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte gözler, takımın sağ kanattaki yıldızı olan Mısırlı Mohammed Salah'a çevrildi. İngiliz basını, Salah'ın Barcelona veya PSG'ye gidebileceğini ileri süren manşetler attı.

"Mısır Kralımız evinde kalacak"

Liverpool yönetimi, 30 yaşındaki Mısırlı golcüyü kaybetmemek için hızlı davrandı ve yeni sözleşmeye imza attırdı. Buna göre Salah'ın, 2025 yılının Haziran ayına kadar Liverpool'da kalacağı kesinleşmiş oldu. Liverpool sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Mısır Kralımız evinde kalacak." ifadesi kullanıldı.

Klopp, iki kupaya gözünü dikti!

Şampiyonlar Ligi finalinde İspanyol devi Real Madrid'e yenilen Jürgen Klopp'un öğrencileri, Premier Lig'de de Manchester City'nin gerisinde kaldı. Liverpool, gelecek sezonda her iki ligde de şampiyon olmayı hedefliyor. 

Liverpool'un yeni sezondaki hedeflerine ulaşması için Salah ile sözleşme yenilemesi, taraftarları sevindirdi. Liverpool formasıyla 254 resmi maça çıkan Mısırlı oyuncu, 156 gol ve 63 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar (0)