Lazio, Fenerbahçe'nin gündemindeki Vedat Muriqi için kararını verdi

Fenerbahçe'den geçen 20 milyon Euro bonservis karşılığında Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi'nin geleceği şekillenmeye başladı. İtalya’nın Lazio takımında beklenen performansı veremeyen Muriqi ile yollar, devre arasında ayrılıyor.

SPOR 20.11.2021, 10:04 20.11.2021, 10:09
Lazio, Fenerbahçe'nin gündemindeki Vedat Muriqi için kararını verdi

Transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte  Lazio Teknik Direktörü Sarri, takımdan ayrılacak oyunculara ilişkin karar vermeye başladı. 

Sarri, Muriqi’nin üstünü çizdi

İtalyan teknik adam Sarri, takımda istenilen performansı veremeyen futbolcuların kiralık veya bonservisiyle beraber gönderilmesi yönünde talimat verdi.

Lazio'dan ayrılması gündeme gelen oyunculardan biri; Fenerbahçe'den geçen sezon 20 milyon Euro karşılığında Lazio’ya katılan Vedat Muriqi. 

İtalyan medyasında çıkan haberlere göre Sarri, Vedat Muriqi'nin de aralarında olduğu 6 oyuncunun gönderilmesini talep etti. 

Lazio'da ikinci sezonunu yaşayan Vedat Muriqi, 43 maçta forma giydi. Kosovalı golcü Muriqi, oynadığı 43 maçta 2 gol attı ve böylece kariyerinin en kötü istatistiğini Lazio döneminde yakaladı. Son olarak 31 Ocak'ta gol atabilen Muriqi, kariyerinin en az gol attığı dönemini geçirdi.

Yorumlar (1)
Fuat 2 yıl önce
Fenerbahçe de gol atamıyor du yine gel se aynısı olacak