Konferans Ligi maçları öncesi Beşiktaş ve Fenerbahçe'de son durum

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş ile Fenerbahçe, gruplarındaki ikinci maçlarına yarın çıkacak. 1 puanlı Beşiktaş, D Grubu maçında İsviçre takımı Lugano'yu konuk edecek. İlk maçını kazanan Fenerbahçe ise Spartak Trnava deplasmanına çıkacak. İşte kritik maçlar öncesi detaylar...

SPOR 04.10.2023, 16:08 Hakan Öksüz
Konferans Ligi maçları öncesi Beşiktaş ve Fenerbahçe'de son durum

Avrupa'daki temsilcilerimiz, gruplarındaki ikinci hafta maçlarında sahne alıyor. Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında dün deplasmanda Manchester United'ı 3-2 yenen Galatasaray, ülke puanı için kritik bir galibiyet aldı. Beşiktaş ve Fenerbahçe ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarın sahne alacak.

Beşiktaş-Lugano maçı yarın saat 19.45'te

Konferans Ligi D Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, yarın saat 19.45'te başlayacak karşılaşmada İsviçre takımı Lugano'yu konuk edecek. Exxen platformundan ekranlara gelecek müsabakada İsrailli hakem David Fuxman düdük çalacak. 

Şenol Güneş'in öğrencileri, gruptaki ilk maçında Club Brugge ile berabere kaldı. Rakip takım Lugano ile Bodo Glimt arasında oynanan maç da golsüz sona erdi. 

Mert Günok yok, Fernandes ve Rebic'in durumu belirsiz

Adana Demirspor mücadelesinde sakatlık geçiren kaleci Mert Günok, bu maçta forma giyemeyecek. Gedson Fernandes ve Ante Rebic'in durumu ise son antrenmanda netlik kazanacak.

Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Ligde ve Avrupa'da bu sezon fırtına gibi esen Fenerbahçe ise Slovakya ekibi Spartak Trnava ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Antona Malatinskeho Stadı'nda yapılacak müsabakanın başlangıç saati 22.00. Alman hakem Sascha Stegemann'ın düdük çalacağı karşılaşma, Exxen platformundan ekranlara gelecek.

Spartak Trnava ilk maçında farklı yenildi

Ligde ve Avrupa'da bu sezon oynadığı 14 maçtan da galibiyetle ayrılan teknik direktör İsmail Kartal'ın öğrencileri, Konferans Ligi'nde grubun ilk karşılaşmasında Danimarka ekibi Nordsjaelland'ı 3-1 mağlup etmişti. Spartak Trnava ise deplasmanda oynadığı maçta Ludogorets'e 4-0'lık skorla yenilmişti.

Miha Zajc ile Serdar Aziz kadroda

Spartak Trnava'yı da yenerek puanını 6'ya yükseltmek isteyen sarı-lacivertlilerde sakatlığı süren Cengiz Ünder dışında eksik yok. Sakatlıklarını atlatan Miha Zajc ile Serdar Aziz ise kadroya alındı. Bu oyuncular, İsmail Kartal'ın vereceği karara göre bu maçta sahaya çıkabilecek.

Yorumlar (0)