Kim’e bir talip daha! İtalya’ya mı gidiyor?

Transfer sezonunun gözde isimlerinden olan Fenerbahçeli başarılı savunma oyuncusu Kim Min-Jae’ye İtalya’dan bir talip daha çıktı. 

SPOR 24.06.2022, 08:49 24.06.2022, 16:37
Kim’e bir talip daha! İtalya’ya mı gidiyor?

Uzun süredir Sevilla ve Napoli’nin radarından olan 25 yaşındaki stoper Kim Min-Jae ile ilgili İtalya’nın dev kulübü Inter’in de harekete geçtiği öğrenildi. Sloven savunma oyuncusu Milan Skriniar’ın takım ayrılmaya yakın olması sebebiyle alternatif isimlere yönelen İtalyan devi, Fenerbahçe’nin Güney Koreli yıldızına talip oldu.

Skriniar, PSG yolcusu

Inter’in başarılı stoperi Milan Skriniar’ın Fransa şampiyonu PSG’ye imza atmasının an meselesi olduğu belirtilirken, İtalyan kulübünün de transferin resmiyet kazanması sonrası Kim Min-Jae konusundaki girişimlerini hızlandıracağı öğrenildi. 

Napoli de ısrarını sürdürüyor

Sözleşmesinde, ’23 milyon avroya serbest kalır’ maddesi bulunan Kim Min-Jae için birçok Avrupa kulübü şimdiden gözünü kararttı. Özellikle Napoli’nin bu transferde çok ısrarcı olduğu ve oyuncunun serbest kalma bedelini ödeyebileceği iddia ediliyor. Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 39 maçta forma giyen Güney Koreli yıldız, gösterdiği başarılı performansla tarafından sevgilisi haline gelmişti. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 14 milyon avro olan Kim Min-Jae’nin bu sezon takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merakla bekleniyor. 

Yorumlar (0)